Search

Με Αλαφούζο και νεοφώτιστους αλλά χωρίς Ξάνθη το μπλόκ των “άστεγων” τηλεοπτικά της Super League!

Παρουσία και του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των ομάδων που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν.

Οι ομάδες που δεν έχουν συμφωνήσει με κανάλι, πλην του Παναθηναϊκού, είναι οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη. Και ενώ όλες συμφώνησαν να πορευτούν από κοινού και να προχωρήσουν τις επαφές για την εξεύρεση λύσης, η Ξάνθη ήταν αντίθετη και αποφάσισε να διαφοροποιηθεί.

Στην ίδια γραμμή εντάσσονται και οι Άρης και ΟΦΗ (οι οποίοι θα ανέβουν από τη Football League) με τον πρόεδρο του πρώτου, Θόδωρο Καρυπίδη να δίνει επίσης το «παρών» στη συνάντηση και εκπρόσωπο των Κρητικών να δίνει επίσης τη συγκατάθεσή του τηλεφωνικώς.

Κατόπιν των όσων συζητήθηκαν, οι ομάδες υπέγραψαν ένα έγγραφο, σύμφωνα με το ποίο θα κινηθούν όλοι μαζί, ενώ συγκροτήθηκε τετραμελής επιτροπή (από τους Αλαφούζο, Σπανό, Μονεμβασιώτη και Καρυπίδη) που θα αναλάβει τις συζητήσεις με τα κανάλια.

Ερωτηματικό παραμένει ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει η Ξάνθη, για το εάν η διαφοροποιήσει της έχει να κάνει με δεδομένη συμφωνία της με κανάλι η πλήρως διαφορετική προσέγγιση του “καυτού” ζητήματος για της ομάδες που δεν έχουν ακόμη τηλεοπτική στέγη.

Share it