Search

Μάγκας Ορφέας απέδρασε με διπλό απο τις Σέρρες και εξασφάλισε την παραμονή!(+pics)

Τι και αν έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης έβγαλε τρομερή ψυχή και πάθος και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη κερδίζοντας με 1-0 την Ελπίδα Σκουτάρεως στο Χρυσό Σερρών.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή έχοντας την θερμή συμπαράσταση πενήντα και πλέον φίλων τους, με τα παιδιά της Ακαδημίας να δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και μετά απο υπέροχη ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στα πόδια του Χρήστου Πασχαλάκη που δεν αστόχησε κάνοντας το 0-1 σε έξαλλα πανηγύρια.

Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης θα μπορούσε να “καθαρίσει” τα πράγματα απο νωρίς όμως ο 17χρονος Γιαννακίδης σταμάτησε το σουτ απο κοντινή απόσταση του Χαλίλ Ιμπράμ, ενώ εν συνεχεία η ομάδα της Ξάνθης έδωσε μέτρα στο γήπεδο για την Ελπίδα οπισθοχωρώντας σταδιακά θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Στο 40′ σημειώθηκε η φάση που έκρινε την αναμέτρηση καθώς ακυρώθηκε τέρμα των γηπεδούχων καθώς παρότι το σουτ του Γεωργιάδη ήταν εκτός περιοχής δόθηκε οφσάιντ καθώς υπήρχε παίκτης της Ελπίδας που έκλεινε το οπτικό πεδίο του Ρούφου με τον βοηθό να δείχνει άμεσα την παράβαση.

Φάση του αγώνα καθώς η φάση αυτή έδωσε φτερά στους παίκτες του Ορφέα που στο δεύτερο μέρος “μάσαγαν σίδερα” μην επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να φανούν απειλητικοί, με την σημαντικότερη φάση να είναι στο 80′ απο ένα δυνατό σουτ του Παπαβασιλείου με τον “γίγαντα” των Ξανθιωτών Γιάννη Ρούφου που για ακόμα ένα ματς ήταν επιβλητικός κάτω απο τα γκολποστ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βουρνελή έφερε τους ξανθιώτες με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει απο την υπερπροσπάθεια να πανηγυρίζουν μαζί με τους φίλους της ομάδας που όπως και στην Καβάλα και στις Σέρρες ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Ψυχάρες και μάγκες οι παίκτες του Ορφέα που έβγαλαν πάθος, ψυχή και ποιότητα στο γήπεδο δείχνοντας πως άξιζαν πολύ καλύτερα πράγματα φέτος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης με βοηθούς τους Τσιότσιο και Φράγιο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Γιαννακίδης, Γεωργιάδης(72΄ Ρίζος), Σαϊνατούδης, Νικολαΐδης, Αγγελίδης, Παπαβασιλείου, Παναγιωτίδης(69΄ Σιδηρόπουλος), Κεχαγιάς, Γεράκης, Στεφανίδης(61΄ Αντωνογλούδης), Ζυγκερίδης(61΄ Γρατζάκης).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ(83΄ Μουμίνογλου), Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης(57΄ Χίντ Ιμέρ), Καραγκιόζης Ι., Χαλίλ(88΄ Χατζήπαππας), Ξαντινίδης(72΄ Καραγκιόζης Β.), Πασχαλάκης.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it