Search

Στον τελικό των μπαράζ ανόδου η ΑΕ Κομοτηνής!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής επικράτησε 3-2 σετ του Νέστορα Θεσ/νίκης στα μπαράζ ανόδου της Α2 στην Αλεξανδρούπολη και βρίσκεται πλέον μία νίκη μακριά από την άνοδο στην Volley League.

Στο παιχνίδι είχαμε δύο ανατροπές του σκορ καθώς μετά το 1-0 της Α.Ε.Κ. που έγινε 1-2 για το Νέστορα, η ομάδα της Ροδόπης έφερε τούμπα το παιχνίδι και βγάζοντας ψυχή στο τάι μπρέικ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Άθλος Ορεστιάδας – ΧΑΝΘ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τους Θρακιώτες να είναι αυτοί που έβγαλαν περισσότερο πάθος, ενέργεια και είχαν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τους αντιπάλους στο φινάλε του αγώνα.

Σημαντικό σημείο στο ματς η κόκκινη για διαμαρτυρίες και εν συνεχεία ο τραυματισμός του Ναλμπάντη που στοίχισε στο Νέστορα. Ο 50χρονος Αλεξανδρούπολιτης επέστρεψε στο 5ο σετ αλλά μόνο για τυπικούς λόγους όπως ο ίδιος δήλωσε, καθώς δεν πατούσε καλά.

Τα σετ: 25-22, 23-25, 15-25, 25-16, 15-10.

ΑΕ Κομοτηνής: Δαλδαβερένης, Ανδρεάδης, Στοϊλούδης, Μπουφίδης, Χρηστουηλίας, Παπαδάκος, λ- Αρχοντούδης (Δεληγιαννίδης, Χρηστάκος, Παπαγεωργίου)

Νέστωρ: Δημητριάδης, Μιχελάκης, Ναλμπάντης, Κόκκινος, Νιώπας, Παπαιακώβου, λ- Τσιράκης (Καψαμπέλης).

Share it