Search

Με το δεξί στην Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος οι Νεάνιδες της Ασπίδας με εντυπωσιακή νίκη!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Β’ φάση του Πανελλήνιο πρωταθλήματος Νεανίδων η Ασπίδα Ξάνθης που στην πρεμιέρα των αγώνων κέρδισε τον Απόλλωνα Πτολεμαίδας με το εντυπωσιακό 73-33!

Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ήταν εντυπωσιακή και επέβαλε τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι απο τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της συνάντησης, με τις αθλήτριες της Ασπίδας να ακολουθούν κατά γράμμα της οδηγίες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ οδηγώντας τον σύλλογο σε “ονειρική” πρεμιέρα στους αγώνες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως  η ομάδα της Ξάνθης βρέθηκε στο γήπεδο 7 παίκτριες, με τις έξι εξ’ αυτών μάλιστα να σκοράρουν. Τοπ σκόρερ για την ομάδα της Ξάνθης ήταν Μαρία Μαμαλίγκατζη με 23 πόντους ενώ υψηλούς αριθμούς στο σκοράρισμα είχαν οι Άννα Μωϋσένκου αλλά και η Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά που πέτυχε 15 πόντους με 5 τρίποντα! Σημαντική βοήθεια σε άμυνα και επίθεση  έδωσαν επίσης οι Παυλάκη, Ευθυμίου, Πετρίδου και Ιμπραήμογλου.

Την Κυριακή η ομάδα της Ξάνθης έχει ρεπό, με την επιστροφή στην δράση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 2 Απριλίου κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας.

Δεκάλεπτα: 07-22, 15-36(ημίχρονο), 25-53, 33-73(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΊΔΑ ΞΆΝΘΗΣ: Μεχμέτ Ουστά 15(5), Παυλάκη 11, Μωϋσένκου 14, Ευθυμίου 4, Μαμαλίγκατζη 23(2), Πετρίδου  6, Ιμπραήμογλου

Share it