Search

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκινά την Μεγάλη εβδομάδα το Πασχαλινό τουρνουά της ΠΑΕ Ξάνθη! Το πρόγραμμα

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πασχαλινό Τουρνουά της ξανθιώτικης ΠΑΕ έχει ξεκινήσει, καθώς η διεξαγωγή του είναι προγραμματισμένη από την Μ. Δευτέρα 2/4 έως και την Μ. Τετάρτη  4/4/2018 στο αθλητικό κέντρο της, στα Πηγάδια Ξάνθης.

Και φέτος το τουρνουά που διοργανώνει η ξανθιώτικη ομάδα αφορά διαφορετικό ηλικιακό εύρος με τις συμμετοχές να είναι πολλές και να σχηματίζονται οι σχετικοί πίνακες της αγωνιστικής δράσης στις κατηγορίες Pre Junior, Junior, Προπαιδικού και Παιδικού.

Στην κατηγορία Pre Junior (γεν. 2008-09) συμμετέχουν οι ομάδες ΑΕΚ Κομοτηνής, ΠΑΟΚ Mundialito Καβάλας, ΠΑΟΚ Κομοτηνής Α’, Ακαδημία Ηρακλή Ν. Ζυγού και ΠΑΟΚ Κομοτηνής Β’.

Στην κατηγορία Junior (γεν. 2007-08) στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες ΑΕ Κομοτηνής, Απόλλων Καβάλας, Αργοναύτες Λήμνου, ΑΟ Ξάνθη και στον Β΄Όμιλο οι ομάδες Εδεσσαϊκός, Ακαδημία Γιαννιτσών Β’, ΠΑΟΚ Mundialito Καβάλας και Ολυμπιακός Κομοτηνής.

Στην κατηγορία Προπαιδικού (γεν. 2005-06) στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες ΑΕ Κομοτηνής, Αργοναύτες Λήμνου, Άρης Πρίνου και ΑΟ Ξάνθη και στον Β’ Όμιλο οι ομάδες Εδεσσαϊκός, Μακεδονικός, Ελπίδες Καβάλας και Ολυμπιακός Κομοτηνής.

Στην κατηγορία Παιδικού (γεν. 2005-06) στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες Εδεσσαϊκός, Ορφέας Ξάνθης, Αργοναύτες Λήμνου και η Ακαδημία της οικοδέσποινας Ξάνθης, στον Β’ Όμιλο οι ομάδες Ακαδημία Γιαννιτσών, Απόλλων Ξάνθης, Ελπίδες Καβάλας και Πανθρακικός ενώ στον Γ’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες ΠΑΟΚ Κουλούρας, Παΐκο Γουμένισσας, Ν. Αμισσός Δράμας και Ορφέας Ελευθερούπολης.

Share it