Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 1η αγωνιστική Play-Off & Play-Out-Pre Game (15:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! Πρώτη αγωνιστική σε Play-Off και Play-Out, σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Όλες οι ομάδες ξεκινούν σήμερα από μια διαφορετική βάση, με την ειδική βαθμολογία να προμηνύει πως θα παρακολουθήσουμε σπουδαίες μάχες, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, ώστε να προκύψει ο πρωταθλητής, αλλά και οι ομάδες που δεν θα συνεχίσουν και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία. Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 15:30.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της τελευταίας, 22ης, αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μέσα από τον απολογισμό της, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Δείτε την αρχική βαθμολογία των ομάδων σε Play-Off και Play-Out!

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα σε Play-Off και Play-Out!

Ξεκινάμε από τον υποόμιλο των Play-Off και συγκεκριμένα από το γήπεδο του Ιάσμου. Εκεί ο τοπικός Μέγας υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη στα μεταξύ τους ματς από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, υπερασπιζόμενες αμφότερες την έδρα τους. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για κανέναν από τους δύο σημερινούς μονομάχους, με τον Μέγα να έχει τον τίτλο του φαβορί.

Λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά η πάντα υπολογίσιμη και φουριόζα Δόξα Σώστη φιλοξενεί την Δόξα Γρατινής. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο, σε ένα κακό τότε ματς που έληξε 0-0. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την νίκη επί του Ιάσμου, έχοντας και πολύ καλή ψυχολογία, ενώ από την άλλη ο Σώστης που είναι το αουτσάιντερ των Play-Off θα προσπαθήσει σήμερα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

Στο τελευταίο ματς του ομίλου που θα αναδείξει τον πρωταθλητή, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αντιμετωπίζει την Ελπίδα Σαπών. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές απουσίες, για αυτό και στην κλήρωση είχαν αιτηθεί για αναβολή της συγκεκριμένης αγωνιστικής, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Από την άλλη η Ελπίδα θα παραταχθεί πιθανότατα πλήρης και θα προσπαθήσει να κερδίσει για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν το Κόσμιο, μειώνοντας ταυτόχρονα και την διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας.

Συνεχίζουμε τώρα με τον υποόμιλο των Play-Out, αρχίζοντας την βόλτα μας από το γήπεδο της Ξυλαγανής. Εκεί ο Ορφέας, που έχει ένα σαφέστατο προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία, υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου. Άλλο ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πρόσφατα με τον Κομψάτο Πολυάνθου να φεύγει με την ισοπαλία 1-1. Ο Ορφέας είναι το φαβορί του σημερινού παιχνιδιού, κάτι που μένει να φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου.

Στο Νέο Σιδηροχώρι η Αναγέννηση Παγουρίων υποδέχεται την Μεσσούνη. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν πτωτική πορεία στις τελευταίας αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κέρδισαν αρκετούς βαθμούς, έτσι ώστε να γλυτώσουν αφενός την τελευταία θέση και αφετέρου να μην ξεκινήσουν με μειονέκτημα το πρωτάθλημα.

Τέλος στην Στρύμη ο τοπικός Ορφέας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Και ο Ορφέας κατάφερε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κερδίζοντας ισάριθμες νίκες να καλύψει σημαντικό έδαφος. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ αγνοεί την νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές με το σημερινό ματς να αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Πρόκεται για δύο συλλόγους κατά τεκμήριο ισοδύναμους μέχρι στιγμη΄ς την φετινή σεζόν και έτσι αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

PLAY-OFF

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Δόξα Σώστη-Δόξα Γρατινής

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ελπίδα Σαπών

PLAY-OUT

Ορφέας Ξυλαγανής – Κομψάτος Πολυάνθου

Αναγέννηση Παγουρίων – ΑΟ Μεσσούνης

Ορφέας Στρύμης – ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Share it