Search

Αυτός είναι ο 50άρης Αλεξανδρουπολίτης παίκτης του Νέστορα που αντιμετωπίζει η ΑΕ Κομοτηνής!

Ένα από τα αξιοσημείωτα (αν όχι το πιο αξιοσημείωτο) των μπαράζ ανόδου του Β’ ομίλου της Α2 κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών που διεξάγονται σήμερα και αύριο στην Αλεξανδρούπολη, είναι η παρουσία του 50χρονου Εβρίτη Κώστα Ναλμπάντη.

Ο Ναλμπάντης που πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 50 του χρόνια, είχε σταματήσει το βόλεϊ αλλά επέστρεψε και οδήγησε το Νέστορα Θεσ/νίκης στα μπαράζ ανόδου για τη Volley League.

Ο αθλητής του Νέστορα που μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Αποστόλη ξεκίνησαν το βόλεϊ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έχουν μία πλούσια καριέρα, ενώ κατέχουν και μοναδικά ρεκόρ.

Μόλις τελείωσαν το σχολείο στην Αλεξανδρούπολη πήραν μεταγραφή στον Παναθηναϊκό (1981-1991) και στη συνέχεια έπαιξαν σε Κτησιφώντα Παιανίας (1991-96), ΠΑΟΚ (1996-97), Πανελλήνιο (1997-98). Αγωνίστηκαν και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία με τη Νασιονάλ Μαδέιρα (1998-99), ενώ ο Κώστας έπαιξε και στην Τουρκία με τη Μαρμαρά (1999-00). Αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση το 2000 και ύστερα από 13 χρόνια επέστρεψαν για μία σεζόν στην ομάδα βόλεϊ της Λήμνου, ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του Εβρίτη Νίκου Σαμαρά.

Το ταξίδι του Κώστα όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα του Νέστορα, τον οποίο βοήθησε να κατακτήσει τη 2η θέση στα play off του 2ου υποομίλου του Β’ ομίλου και να βρεθεί στα μπαράζ ανόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Κώστας & Τόλης κατέχουν και κάποια μοναδικά ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα είναι οι μοναδικοί δίδυμοι που πέρασαν από τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ, ενώ κατέχουν το ρεκόρ των νεότερων αθλητών στη μεγάλη κατηγορία καθώς αγωνίστηκαν σε ηλικία 13 ετών σε αυτήν.

Share it