Search

Photos: Με μεγάλη συμμετοχή το τουρνουά αγάπης για τον μικρό Βασίλη! Οι 8+2 σύλλογοι που έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και σημαντική επιτυχία στον σκοπό για τον οποίο έγινε, διεξήχθη το απόγευμα στα Πηγάδια το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Π.Α.Σ. Πυροσβεστών Ξάνθης με την σημαντική συμβολή ακόμη 10 συλλόγων απο την Ξάνθη για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Βασίλη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πριν την έναρξη των αγώνων απονεμήθηκαν ειδικές πλακέτες στους συλλόγους που είτε μετέχουν αγωνιζόμενοι είτε προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπως ο Ιατρικός σύλλογος, οι διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης και το παράρτημα Ξάνθης του Ερυθρού Σταυρού. Τις απονομές στους 10 συλλόγους που μετείχαν στο τουρνουά πραγματοποίησαν οι συμμετέχοντος αλλά και ο Τιμ Μάνατζερ της ΠΑΕ Ξάνθη και μέλος των Παλαιμάχων του ΑΟΞ, Κώστας Τσαλίκης μέσω του οποίου ο εκ των εμπνευστών της διοργάνωσης Τάσος Κωνσταντινίδης ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ξάνθη για την προσφορά των γηπέδων και του Αθλητικού της Κέντρου.

Στους αγώνες μετείχαν οι σύλλογοι Π.Α.Σ. Πυροσβεστών Ξάνθης, Παλαίμαχοι ΑΟ Ξάνθη, Παλαίμαχοι Βιστωνίδας, Παλαίμαχοι Ασπίδας Ξάνθης, Παλαίμαχοι Ηρακλή Ζυγού, η ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, η ομάδα ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτικών Ξάνθης “ΠΑΕ Δασκάλων”, και το σωματείο Ταξί Ξάνθης, με άπαντες να έχουν σημαντική συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και στο μάζεμα ενός ικανοποιητικού ποσού για την ενίσχυση του μικρού Βασίλη.

Σημαντική η συμβολή τόσο του γιατρού του αγώνα  Φώτη Κωδωνά όπως και  των διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης που όπως όλοι συνείσφεραν αφιλοκερδώς στο τουρνουά. Ο λόγος για τους Σαββόγλου, Τζεβελεκίδη, Καμαράκη, Κοτινούδη, Ζωγράφο, Οτουζμπίρ, Βαμβακίδη, Μολώνη, Γιαπουτζή, Κλείδου, Ταρινίδη και Μπαρμπακώστα.

Για την ιστορία οι τρομερή ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΟΞ κέρδισε με 4-1 την ομάδα της Πυροσβεστικής, ενώ οι Παλαίμαχοι της Ασπίδας έβγαλαν την ποιότητα τους στο χορτάρι κερδίζοντας με 5-2 την ομάδα των Ταξιτζίδων. Ωραίο παιχνίδι με τρομερό θέαμα και 2-2 σκορ είχαμε στην αναμέτρηση των Δασκάλων με τους Αστυνομικούς, ενώ ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι των Παλαιμάχων της Βιστωνίδας με αυτούς του Ηρακλή Ζυγού

Share it