Search

Οι ευχαριστίες της Θράκης Φερών και το έναυσμα για την επόμενη μέρα

Τον αντίπαλο της στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου Ορέστη Ορεστιάδας, την Δημοτική Αρχή για την βοήθεια της, τις ομάδες που έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για τον τίτλο και τους φιλάθλους του ευχαρίστησε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΣ Θράκη Φερών.

Παράλληλα δόθηκε το έναυσμα για την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα για τον αγώνα στην Καβάλα στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΘΡΑΚΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΟΡΕΣΤΗ για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το πέρας του τελικού. Όπως έχουμε επισημάνει και άλλες φορές, το ήθος και η ποδοσφαιρική παιδεία σε αυτό το σύλλογο περισσεύουν! Είχαμε μια αγαστή συνεργασία τόσο μαζί τους όσο και με την ΕΠΣ Έβρου, πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα. 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους, ΑΣ Πέπλου, ΠΑΕ Νίψας, ΑΟ Μαϊστρου και ΑΣ Νίκη Απαλού για τα συγχαρητήρια προς το σύλλογο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Δημοτική Αρχή του τόπου μας, η οποία έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει το ΔΣ ώστε η ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ να βρίσκεται εκεί που της αρμόζει.

Και τέλος ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλάθλους μας που έχουν στηρίξει και με το παραπάνω την ομάδα, έχοντας μόνιμη παρουσία στις κερκίδες των γηπέδων, όπου αγωνίζεται η ΘΡΑΚΗ, και είναι έτοιμοι να δώσουν και πάλι βροντερό παρών στο ”ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ” την Τετάρτη 11 Απριλίου, όταν η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

Share it