Search

Η διαφορετική όψη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και η ξεχωριστή μάχη της οικογένειας Μπουνταγκίδη!(+pic)

O 40ος τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης μας προσέφερε μια ξεχωριστή και πολύ όμορφη ιστορία, καθώς πέρα απο το γεγονός της μεγάλης αντιπαλότητας των δύο ομάδων που εκπροσωπούν το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο στην Γ’ Εθνική ήταν αναμφισβήτητα και η μάχη εντός γηπέδου των αδερφών Αλέξη και Γιάννη Μπουνταγκίδη που τέθηκαν αντίπαλοι για πρώτη φορά σε μεγάλο τελικό και δεύτερη την φετινή χρονιά.

Ξεχωριστή στιγμή και για τους δύο που απο συμπαίκτες στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης, αν και ο Αλέξης ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερος, και με διαφορετική πορεία τα επόμενα χρόνια, φτάσαμε στο παιχνίδι του Αβάτου με τον  Ορφέα με τα δύο αδέρφια για 90′ λεπτά να είναι αντίπαλοι, βλέπεται στην φωτογραφία κάτω τον Γιάννη να μαρκάρει τον Αλέξη.

Αναμφίβολα στην πιο δύσκολη θέση ήταν ο μπαμπάς Παύλος και η μαμά Ειρήνη που είδαν τα δύο αγόρια τους να τίθενται αντίπαλοι σε έναν μεγάλο τελικό, έχοντας μάλιστα αμφότεροι εξαιρετική παρουσία. Στο τέλος του αγώνα ο Αλέξης και το Άβατο αναδείχτηκαν νικητές του μεγάλου τελικού αλλά και του οικογενειακού ντέρμπι.

Ωραίες στιγμές και εικόνες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει με την αγκαλιά στο τέλος του μεγάλου αδερφού στον μικρό να είναι η καλύτερη παρηγοριά στον στεναχωρημένου εκείνη την στιγμή Γιάννη, χωρίς βέβαια να λείπει και το σχετικό πείραγμα στο σπίτι.

Share it