Search

Άλλαξαν ημέρα τα παιχνίδια των Κ17 και Κ15 της Ξάνθης! Όλα τα ματς των Υποδομών το Σάββατο

Πλήρης αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League, με τα όλα τα ματς να γίνονται το πρωινό του Σαββάτου καθώς παρότι αρχικά τα ματς των Κ17 και Κ15 είχαν οριστεί για Κυριακή μετά απο αίτημα της Κέρκυρας όλα τα ματς θα γίνουν το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Πιο αναλυτικά, η Κ-20 της Ξάνθης το Σάββατο (31.03) στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων θέλει να συνεχίσει τις νίκες μετά το 0-1 επί του Πανιωνίου, υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην  8η θέση με 36 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 11η με 23. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Ψωμόπουλος με βοηθούς τους  Καρασαββαΐδη και Κουκούμης της ΕΠΣ Καβάλας.

Η Κ-17 της Ξάνθης στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΚ το Σάββατο(31,03) στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς ενώ η προσεχής αντίπαλος βρίσκεται στην 6η θέση με 10 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους Παστιάδη και Λαφαζάνη της ΕΠΣ Δράμας.

Φινάλε αγωνιστικών υποχρεώσεων υπάρχει για την Κ-15 της Ξάνθης, η οποία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Σάββατο(10:30) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΚ με τους παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη να θέλουν να κλείσουν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Σουρουτζίδης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Καρπουζέλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it