Search

Δύο προκρίσεις για την Ξάνθη στα τελικά του Σχολικού πρωταθλήματος! Ο απολογισμός των τεσσάρων πρωταθλητών της

Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός των μαθητών της Ξάνθης στην Β΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού, είχαν οι μαθητές της Ξάνθης με δύο εξ΄αυτών μάλιστα να εξασφαλίζουν την πρόκριση του ς στην τελική φάση που θα γίνει στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Πιο συγκεκριμένα μετά τους σχολικούς αγώνες στην Ξάνθη, τέσσερα παιδιά ταξίδεψαν στις Σέρρες για την Β’ φάση των αγώνων με τους δύο εξ΄ αυτών μάλιστα να κατακτούν την πρώτη θέση. Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Παπουτσόγλου μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης κατέκτησε την πρωτιά στα 200μέτρα, τερματίζοντας με 22,27. Ενώ εξαιρετικός για ακόμη έναν σημαντικό αγώνα ήταν ο Γιάννης Δομάσης του ΓΕΛ Αβδήρων που με βολή στα 16,54 κατέκτησε την πρώτη θέση στην σφαιροβολία, σημαντική επιτυχία αν σκεφτεί κανείς πως ο Δομάσης είναι μαθητής της Β’ τάξης του Λυκείου.

Εκτός τελικών στα αγόρια έμεινε ο μαθητής του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης, Χαλέντ Χοφφάς που κατετάγη 8ος στα 100μέτρα με 11,87. Ενώ πολύ καλή εικόνα έδειξε η μικρή της αποστολής, Χρυσούλα Βασιλειάδου που κατετάγη 4η στα 3,000μέτρα με χρόνο 12:12:85, με την μαθήτρια της Α’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης να αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Κοινός παρανομαστής των τεσσάρων ξανθιωτών πρωταθλητών το γεγονός πως άπαντες προέρχονται απο τον Διομήδη Ξάνθης, με τον προπονητή τους Δημήτρη Παρασκευόπουλο να στηρίζει με την παρουσία του τους νεαρούς πρωταθλητές του.

 

Share it