Search

Audio: Η ξεχωριστή αφιέρωση του MVP του Άρη Αβάτου Παύλου Ευθυμιάδη!

Κάθε λόγος να “πετάει σύννεφα” έχει ο MVP του μεγάλου τελικού του 40ου τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, Παύλος Ευθυμιάδης καθώς πέρα απο το βραβείο που παρέλαβε και την κατάκτηση του τίτλου απο την ομάδα του, διάγει μια απο τις καλύτερες περιόδους και  στην προσωπική του ζωή.

Άλλωστε ο μέσος του Άρη Αβάτου παντρεύεται την αγαπημένη του Κυριακή Βίτσα, η οποία μάλιστα βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι.Η σύζυγος του πλέον και η μπέμπα άλλωστε αποτελούν ένα απο τα μεγαλύτερα κίνητρα για τον τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου για τον Παύλο Ευθυιμιάδη που αφιέρωσε στις δύο γυναίκες της ζωής του τον τίτλο και  το βραβείο MVP.

Πέρα όμως απο τις δύο γυναίκες της ζωής του, όπως δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, αφιέρωσε το Κύπελλο στην οικογένεια του που είναι πάντα δίπλα του, τους συμπαίκτες του φυσικά, το προπονητικό τιμ, την διοίκηση και ειδικά τον Πρόεδρο όπως και τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν βροντερό παρών στον τελικό.

Ακούστε το τρίτο μέρος της εκπομπής οπού μίλησε για την αφιέρωση του, ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Μιχαηλίδη θα την ακούσετε σε επόμενη ανάρτηση.

Share it