Search

Με τρομερό γκολ απο την “χρυσή αλλαγή” της πήρε μεγάλη νίκη στην Δράμα η ΕΠΣ Θράκης για το Regions Cup!

Με ένα τρομερό ψαλιδάκι του Χρήστου Κόσιη στο 90′ η ΕΠΣ Θράκης έφυγε νικήτρια απο την Δράμα κερδίζοντας με 2-1 την τοπική ΕΠΣ, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Βορρά στο Region’s Cup οπού θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Μακεδονίας και την κάτοχο του τίτλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25′ όταν μετά απο σέντρα του Μόσχου ο Κεσίδης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο δεύτερο και ενώ η ομάδα της Θράκης ήταν καλύτερη στο 80′ ο Στάικος με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Τελικά την λύση για την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης έδωσε ο Κόσιης, αγωνίζεται στο Σιδηροχώρι, που είχε μπει ως αλλαγή και με ψαλιδάκι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Στο άλλο ματς της Α’ φάσης η Μακεδονία δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Κοζάνη κερδίζοντας με 4-1.

 

ΕΠΣ Θράκης: Κορωνάκης, Φαρμάκης, Μόσχος, Αγγέλης, Σιδηρόπουλος, Γάιδας, Πότσης, Βελή Χακάν, Αμέτ Ερκάν, Κυριακόπουλος, Αντωνιάδης.  Ενώ ως αλλαγή μπήκαν οι Κόσιης, Χαρταλάμης, Παπαρούνας και Χουσεΐν Σαλήμ.

Share it