Search

Με Καμαρά αλλά χωρίς δύο μπήκε σε ρυθμούς πρωταθλήματος η Ξάνθη

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον η ομάδα της Ξάνθης που προπονήθηκε το πρωινό της Τρίτης στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου στα Πηγάδια. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά την επίσημη ανακοίνωση για την επανέναρξη της Super League, εστιάζουν στο επόμενο παιχνίδι, αυτό για την 26η αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας την Κυριακή 1 Απριλίου και ώρα 15:00.

Η ξανθιώτικη ομάδα που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση με 33, με τον Μίλαν Ράσταβατς να εστιάζει στην ομιλία του στον προσεχή αντίπαλο.

Αναφορικά με τα νέα της προπόνησης από την οποία απουσίαζαν οι διεθνείς Μελιόπουλος – Φασίδης, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, υπήρξαν παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τελειώματα φάσεων.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα η οποία δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Χρήστο Λισγάρα που θα εκτίσει την 2η και τελευταία  ποινή της τιμωρίας του λόγω καρτών. Στις προπονήσεις της ομάδας επανήλθε και ο Κασά Καμαρά που αγωνίστηκε για 80 λεπτά με τη Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Share it