Search

Ακόμα σκοράρει το Κοπτερό κόντρα στον ΑΣ Αγιοχωρίου! Το σκορ της σεζόν σημείωσε η Βιστωνίδα!

Με το απίστευτο και συντριπτικό 16-0 επικράτησε η Βιστωνίδα Κοπτερού του ΑΣ Αγιοχωρίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους τους, δείχνοντας την διάθεσή τους να σκοράρουν, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, μιας που στο πρώτο τέταρτο προηγούνταν ήδη με 3-0 και έφτασαν στην ανάπαυλα με 7-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βιστωνίδα προχώρησε από νωρίς και στις τέσσερις αλλαγές, βάζοντας κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, συμβάλλοντας στο τελικό 16-0.

Στο 2′ ο Γκιρετλί Ναζήμ με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0, στο 7′ ο Γκόγκος μετά από φάση διαρκείας το 2-0 και στο 15′ ο ίδιος παίκτης το 3-0. Στο 33′ ο Ραμαδάν Σεβέν σκόραρε για το 4-0, στο 38′ ο Μοεμίν Ντογουκάν έκανε με κεφαλιά το 5-0, στο 40′ ο Γκιρετλί Ναζήμ πέτυχε το έκτο γκολ της ομάδας του και στο 42′ ο Γκόγκος έκανε το 7-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Γκόγκος πέτυχε το τέταρτο τέρμα του, ένα λεπτό αργότερα ο Τομπά Κοράι έγραψε το 9-0, στο 62′ ο Τοπάλ Χουσεΐν Ερσίν σημείωσε αυτογκόλ και στο 67′ ο Γκόγκος πέτυχε ένα ακόμα τέρμα. Στο 75′ ήταν η σειρά του Μουσά Εγκέ να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, στο 78′ ο Γκιρετλί Ναζήμ σημείωσε το 13-0, στο 80′ ο Ραμαδάν Σεβέν το 14-0, στο 83′ ο Γκόγκος με κοντινό πλασέ το 15-0 και στο 86′ ο Γκιρετλί Ναζήμ πέτυχε το τελικό 16-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μωραΐτης που είχε για βοηθούς τους Γιασάρη και Παναγιωτίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού (Μουμίν Οντέρ): Πουλακίδας, Ιμπίς Ριντβάν, Ντουμπάν Οζάν (46′ Τομπά Τζοσκούν), Τομπά Χασάν (46′ Τομπά Κοράι), Πενόπουλος, Χαρζμπάζ Εράι (46′ Τομπά Αλτάι), Μοεμίν Ντογουκάν, Μουσταφά Οντέρ (46′ Μουσά Εγκέ), Γκιρετλί Ναζήμ, Ραμαδάν Σεβέν, Γκόγκος.

ΑΣ Αγιοχωρίου: Αλή Φουρκάν, Τοπάλ Χουσεΐν Ερσίν, Αμέτ Τανέρ, Αμέτ Οκάν, Μουσταφά Σερήφ, Απτουλά Αμέτ, Αμέτ Λεβέντ, Κοτζά Μουμίν Χουσεΐν, Μουσταφά Μουσταφά, Εμίν Χαρούν, Καρασουλάκ Αμέτ Ανίλ.

Share it