Search

Photos: 110κλικ απο την απονομή του τίτλου στον Κυπελλούχο Αρη Αβάτου και τον φιναλίστ Ορφέα Ξάνθης

Την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης πανηγυρίζει απο το απόγευμα της Κυριακής(25/3) ο Άρης Αβάτου κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Ορφέα Ξάνθης με 1-0.

Η ομάδα του Αβάτου που στο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποίησε απονομές σε τρεις ανθρώπους με διαφορετική αλλά σημαντική προσφορά στον σύλλογο(θυμηθείτε ΕΔΩ) Με το τέλος του αγώνα όπως ήταν λογικό οι παίκτες του Άρη ξέσπασαν σε πανηγύρια για την κατάκτηση του τροπαίου ενώ αυτοί του Ορφέα ήταν εμφανώς στεναχωρημένοι με την έκβαση της αναμέτρησης.

Με το φινάλε του αγώνα στήθηκε γρήγορα το σκηνικό για την απονομή στους δύο φιναλίστ. Αρχικά τιμήθηκαν οι τέσσερις διαιτητές του αγώνα με τον Παρατηρητή Super League Θανάση Βέλιο να τιμά τον διαιτητή του αγώνα Χρήστο Τζεβελεκίδη, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Δημήτρη Σάββαγλου τον Α’ βοηθό Χασάν Κούλα και το έτερο μέλος της Επιτροπής Βέργος Χαλβατζής τίμησε τον Β’ βοηθό Κώστα Γκοντόλια. Στον τέταρτο Σάββα Κωνσταντινίδη, που κλήθηκε να σφυρίξει και ως πρώτος στα τελευταία 15′ λεπτά του αγώνα το ειδικό βραβείο έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Δαλακούρας.

Ακολούθησε η βράβευση των MVP των δύο ομάδων αλλά και του βραβείου Fair Play(Θυμηθείτε ΕΔΩ τους νικητές) Ακολούθως ο ταμίας της Ένωσης και Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος – Κυπέλλου Χακάν Ισμέτογλου τίμησε τους δύο προπονητής των ομάδων, τον Κυπελλούχο Κυριάκο Κετσιεμενίδη και τον Παναγιώτη Καμαράκη απο πλευράς Ορφέα.

Εν συνεχεία τα μέλη της διοίκησης  Πιστόλας και Γουναρίδης παρέδωσαν τα μετάλλια στους φιναλίστ παίκτες του Ορφέα Ξάνθης, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ξάνθη Άρη Πιαλόγλου αν δίνει τον έπαινο συμμετοχής στον τελικό στον Γιώργο Καμαράκη, ενώ την κούπα του φιναλίστ του μεγάλου τελικού παρέδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πανίδης στον αρχηγό του Ορφέα Βασίλη Καραγκιόζη.

Άξιο αναφοράς το ζεστό χειροκρότημα των παικτών του Άρη Αβάτου κατά την διάρκεια της απονομής στους παίκτες του Ορφέα, αλλά και η αντίστοιχη κίνηση των παικτών του Ορφέα κατά την διάρκεια της απονομής στους παίκτες του Άρη Αβάτου.

Την απονομή στους Κυπελλούχους έκαναν ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Ζουρντζίδης και το μέλος της διοίκησης κ. Κατσαρός, με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Τριάντη να παραδίδει τον έπαινο συμμετοχής στον Γενικό Αρχηγό του Αβάτου Γιάννη Μπόσβελη.

Την απονομή της κούπας στους αρχηγούς του Άρη Αβάτου έκανε ο βετεράνος τερματοφύλακας και Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης. Μετά την απονομή ακολούθησε πανδαιμόνιο απο τα πανηγύρια των Κυπελλούχων Ξάνθης, με την κούπα να αλλάζει συνεχώς χέρια για την αναμνηστική φωτογραφία με αγαπημένα πρόσωπα των παικτών της ομάδας του Άρη Αβάτου.

Share it