Search

Στοίχημα: Κερδίζει η Πορτογαλία

Φιλικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει κατά βάση το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ξεχωρίζει το δυνατό ματς Πορτογαλία – Ολλανδία, απ’ όπου προκύπτει πρόταση, ενώ δράση υπάρχει επίσης σε Β’ Ισπανίας και προκριματικά U21. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Άσσος στη Γενεύη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με τη φιλική αναμέτρηση Πορτογαλία – Ολλανδία, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.23. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Γενεύη, με τους Πορτογάλους να έρχονται από το 2-1 επί της Αιγύπτου την Παρασκευή και τους Ολλανδούς να χάνουν 0-1 απ’ την Αγγλία. Δυσκολεύτηκαν αρκετά οι Ίβηρες κόντρα στη μαχητική Αίγυπτο των Σαλάχ και Έκτορ Κούπερ, η οποία μάλιστα προηγήθηκε στο 56’ με τον αστέρα της Λίβερπουλ. Ωστόσο, δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ το 90’ και έπειτα έφεραν το τελικό 2-1 για την Πορτογαλία.

Ήταν η έκτη νίκη των τελευταίων εφτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για τους Πορτογάλους, που σήμερα αντιμετωπίζουν την Ολλανδία, η οποία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Έκλεισε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ με τρεις διαδοχικές νίκες, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τον αποκλεισμό για δεύτερο σερί μεγάλο τουρνουά, αφού είχε μείνει εκτός και απ’ το Euro 2016. Στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι τους «οράνιε» αναλαμβάνει ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος στο ντεμπούτο του την Παρασκευή υπέστη φιλική ήττα 0-1 απ’ την Αγγλία. Η Πορτογαλία είναι πιο «δεμένη» ομάδα, έχει πιο ποιοτικούς παίκτες, τη στιγμή που η Ολλανδία ακόμη «ψάχνεται» και οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη σήμερα.

Εύκολη νίκη για το Βέλγιο

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βέλγιο U21 – Ουγγαρία U21 για τα προκριματικά του Euro U21, στην οποία θα πάμε με το Βέλγιο -1 σε απόδοση 2.00 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης των Βέλγων με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσουν με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Πρόκειται για αναμέτρηση του 6ου ομίλου των προκριματικών, όπου το Βέλγιο είναι το «αφεντικό» με τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες (4-2-0), καταλαμβάνει την κορυφή με 14 πόντους και επιμέρους σκορ 10-5, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Καλές εντυπώσεις αφήνει και η Ουγγαρία, που κέρδισε τα τελευταία δύο ματς στα προκριματικά χωρίς να δεχτεί γκολ, πορεύεται αήττητη μέχρι στιγμής με ρεκόρ 3-2-0. Ωστόσο, σήμερα οι Ούγγροι έχουν την πιο δύσκολη αποστολή της προκριματικής φάσης, πηγαίνουν στην έδρα του πιο ποιοτικού Βελγίου, θεωρούμε ότι θα χάσουν εύκολα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it