Search

Οριστικά ξεκίνημα με 26η αγωνιστική, την Μεγάλη Τετάρtη η 27η της Super League! Παραμένει η ποινή του υποβιβασμού για τις άδειες!!

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, η διοργανώτρια εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Η 27η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Απριλίου, ενώ επισημοποιήθηκε η πληροφορία ότι το  ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4).

Απο την άλλη άσχημα μαντάτα για τον Παναθηναϊκό, και όσες ομάδες ενδεχομένως αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τον φάκελο αδειοδότησης!  Καθώς, η πρόταση της ΑΕΚ, για αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για όσες ΠΑΕ δεν λάβουν άδεια, δεν «πέρασε», καθώς δεν συγκέντρωσε τα 3/4 των ψήφων που απαιτούνται. Συγκεκριμένα, υπέρ της αλλαγής στην ποινή ψήφισαν 7 ΠΑΕ: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιος και κατά της πρότασης ψήφισαν 6 ΠΑΕ: Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς. Απείχε ο Λεβαδειακός, ενώ παρών ψήφισε η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση:

“1/ Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2/ Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018.

3/ Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ¾

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία”.

Share it