Search

Βράβευσε τον Νίκο Τρίχα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Το ονειρικό τελευταίο ματς του αρχηγού της Δόξας Προσκυνητών!

Τιμητική πλακέτα στον πρώην πλέον αρχηγό της Δόξας Προσκυνητών, Νίκο Τρίχα, απένειμε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

 

Ο πολύπειρος χαφ, που φόρεσε μεταξύ άλλων και την φανέλα του Πανθρακικού, κερδίζοντας δύο ανόδους σε Γ’ και Β’ Εθνική, είπε αντίο χθες στην ενεργό δράση, όπως είχε ανακοινώσει και στην συνέντευξη τύπου που είχε προηγηθεί.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, αποφάσισε να τον βραβεύσει με τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Την απονομή έκανε ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας του Νέου Σιδηροχωρίου, Πόλυς Κατσαούνης, ευχόμενος στον Νίκο Τρίχα, καλή συνέχεια σε ό,τι αποφασίσει να κάνει στο εξής.

Μάλιστα ο Νίκος Τρίχας δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο τρόπο για να κλείσει την γεμάτη ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού στην τελευταία του επαφή με την μπάλα στη διαδικασία των πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1, αλλά και στο τέλος οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του δώσουν την ευκαιρία να σηκώσει την 9η κούπα σε 10 τελικούς στους οποίους αγωνίστηκε, φωνάζοντας ταυτόχρονα, ρυθμικά, το όνομά του.

Παράλληλα με πρωτοβουλία του κουμπάρου του και ιδιοκτήτη του καταστήματος “The Cups”, οι κοντινοί του άνθρωποι, του ετοίμασαν και ένα πανό που έγραφε “ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΧΑΣ Ο CAPTAIN ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ”.

Share it