Search

Ανατροπή και πρόκριση στα πέναλτι για τα κορίτσια του 2ο ΓΕΛ Ξάνθης επί της Χρυσούπολης!

Την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων πανηγύρισε η ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης που κέρδισε στην διαδικασία των πέναλτι, στην επόμενη φάση η ομάδα της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα την πρωταθλήτρια Ροδόπης.

Στο πρώτο μέρος τα κορίτσια του Λυκείου Χρυσούπολης αιφνιδίασαν τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας μπαίνοντας μπροστά στο σκορ, όμως στην επανάληψη ένα απευθείας κόρνερ της αρχηγού της ομάδας του 2ου ΓΕΛ, Μαριάννα Χατζηαντωνίου αιφνιδίασε την τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και έφερε το ματς στα ίσια.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι οπού αφού ευστόχησαν οι Χατζηαντωνίου, Μπουρντούνη και Σιδηροπούλου, η γκολκίπερ της ομάδας Χριστίνα Μπουρντούνη απέκρουσε δύο πέναλτι και έστειλε την ομάδα της στην επόμενη φάση.

Για την ομάδα του Θέμη Αγγελακόπουλου ξεκίνησαν οι: Μπουρντούνη, Παπαδοπούλου, Χατζηαντωνίου, Παυλίδου, Σούλα, Παπατζέλου, Γεωργιάδου, Σιδηροπούλου, Παπαρεκάρη, Αλλούσι, Μουχτάρ. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Κοτσαγκιόζη και Ασλανίδου.

Share it