Search

Έκαναν πίσω Παμβοχαϊκός και Νίκη Αιγινίου, κανονικά τα πλέι οφ και πλέι άουτ

Χθες βράδυ πληροφορίες ήθελαν Παμβοχαϊκό και Νίκη Αιγινίου να είναι διατεθειμένοι να κινηθούν νομικά κατά της Κηφισιάς για αντικανονική συμμετοχή του Νίκου Παπαγγελόπουλου στον νικηφόρο (3-1) αγώνα με τον Ηρακλή, λόγω αποβολής του στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με την Νίκη Αιγινίου. 

Όμως παρά τις ερωτήσεις που έκαναν οι δύο σύλλογοι σε έγκριτους νομικούς και τις προσπάθειες να βρουν κάποιο… πάτημα, το κενό που υπάρχει στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΣΑΠ σχετικά με την περίπτωση που κάποιος παίκτης αγωνιστεί αντικανονικά, ενώ έχει αποβληθεί στο προηγούμενο ματς (προβλέπεται μόνο για προπονητή) τους οδήγησε στο να μην προχωρήσουν σε κάποια καταγγελία.

Κατάλαβαν δηλαδή ότι το μόνο που θα κατάφερναν είναι να… τινάξουν στον αέρα τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, καθυστερώντας την έναρξη τους, αλλά στην ουσία δεν θα έβρισκαν το δίκιο τους.  Έτσι οι δύο σύλλογοι αποφάσισαν να μην προβούν σε καμία νομική κίνηση και τα πλέι οφ θα αρχίσουν κανονικά αύριο -όπως ανακοίνωσε και η λίγκα- με την αναμέτρηση Ολυμπιακός- Παμβοχαϊκός για την Α’ φάση.

Βέβαια η ομάδα του Βραχατίου ζήτησε από την ΕΣΑΠ αναβολή, επειδή θα δώσει σε επτά ημέρες τρία ματς (Σάββατο πρωτάθλημα, Τρίτη πλέι οφ, Παρασκευή Λιγκ Καπ), κάτι που δεν έκανε αποδεκτό η διοργανώτρια αρχή.

Φυσικά αξίζει να επισημάνουμε ότι το ίδιο –και χειρότερο- επιβαρυμένο πρόγραμμα έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιπλέον πρέπει να δώσει δύο τελικούς για το Τσάλεντζ Καπ κόντρα στη Ραβέννα στις 4 και 11 Απριλίου!

Share it