Search

Απο τα χέρια του Αντώνη Νικοπολίδη παρέλαβαν το 40ο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης οι παίκτες του Άρη Αβάτου!(+pics)

Έναν ξεχωριστό καλεσμένο είχε ο επετειακός τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης, καθώς ανάμεσα στους κάτι παραπάνω απο 2,500 φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο του ΑΟΞ, το παρών έδωσε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Αντώνη Νικοπολίδης.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική μας και με μεγάλη καριέρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έδωσε το παρών στις εξέδρες του γηπέδου με μέλη του τεχνικού του τιμ και μάλιστα παρακολούθησε δίπλα στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη με μεγάλο ενδιαφέρον ολόκληρο τον τελικό.

Ενώ στο φινάλε της αναμέτρησης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κλήθηκε να δώσει το τρόπαιο του Κυπελλούχου στους αρχηγούς του Άρη Αβάτου, και μάλιστα ο πρώτος που έσπευσε ήταν ο αρχηγός στον τελικό και τερματοφύλακας του Άρη Αβάτου Δημήτρης Αμουτζάκης που δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του καθώς θα έπαιρνε το τρόπαιο απο ένα απο τα ινδάλματα του.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης συνεχάρη τον κίπερ του Αβάτου αλλά και τους έτερους αρχηγούς της ομάδας Βασίλη Δόντσο και Πάρη Κοτόπουλο για την πολύ καλή παρουσία τους και την κατάκτηση του τροπαίου.

Share it