Search

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης-Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Τελικό που αρχίζει σε λίγες ώρες! (16:30 LIVE SportsAddict)

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για την ανάδειξη του Κυπελλούχου ΕΠΣ Θράκης της σεζόν 2017-2018!

Στις 17:00 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών μονομαχούν, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στον 38ο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, διεκδικώντας αμφότερες το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας τους. Το SportsAddict θα είναι παρόν και σε αυτήν την σπουδαία ποδοσφαιρική συνάντηση και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες εξελίξεις, με τα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, μέσω του LIVE που θα ξεκινήσει στις 16:30.

Πάμε να μπούμε σιγά σιγά σε κλίμα αγώνα, ξεκινώντας από μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:

  • Ο σημερινός είναι ο 38ος Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!
  • Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Πανθρακικός με 9 κατακτήσεις!
  • Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχει κατακτήσει μία φορά το Κύπελλο, η οποία ήταν την σεζόν 2015-2016!
  • Η Δόξα Προσκυνητών κατάφερε να σηκώσει την συγκεκριμένη κούπα επίσης μία φορά, την σεζόν 2014-2015!
  • Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί και πάλι αντιμέτωπες σε Τελικό. Συγκεκριμένα πρόκειται για την προπέρσινη χρονιά, όταν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου , είχε πανηγυρίσει στο τέλος, επικρατώντας με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα που είχε σημειώσει ο Νίκος Ξενοδοχίδης!
  • Είναι η τέταρτη φορά που την φετινή σεζόν οι Δόξες τίθενται αντιμέτωπες. Μέχρι στιγμής το Νέο Σιδηροχώρι μετράει δύο νίκες (5-1 σε φιλικό, 1-0 στο ματς του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος), ενώ ο αγώνας του πρώτου γύρου στην Γ’ Εθνική είχε λήξει ισόπαλος με 2-2.
  • Πάνοπλη παρατάσσεται η Δόξα Προσκυνητών στο σημερινό παιχνίδι, με εξαίρεση φυσικά την απουσία του τιμωρημένου Φαρμάκη. Θυμηθείτε την αποστολή εδώ.
  • Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ στο Κύπελλο, αλλά και την απουσία ενός βασικού της στόπερ θα αγωνιστεί η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Θυμηθείτε την αποστολή εδώ.
  • Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έφτασε μέχρι τον Μεγάλο Τελικό αήττητη, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία! Θυμηθείτε την πορεία του Νέου Σιδηροχωρίου προς τον Τελικό, εδώ.
  • Η Δόξα Προσκυνητών σημείωσε το ευρύτερο σκορ στη φετινή διοργάνωση, πετυχαίνοντας 8! τέρματα κόντρα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου στον επαναληπτικό προημιτελικό, βγάζοντάς τον εκτός θεσμού και εκθρονίζοντάς τον. Θυμηθείτε την πορεία των Προσκυνητών προς τον Τελικό, εδώ.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, η διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Θράκης, αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα του Τελικού για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για μια νεαρή Κομοτηναία, που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα στην προσπάθεια αυτή θα συμβάλλει και το Mikel! Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Θράκης σε συμφωνία με τον Δήμο Κομοτηνής παραχώρησαν το κυλικείο του ΔΑΚ στο café MIKEL, γνωστό για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τη λειτουργία του κυλικείου θα δοθούν για τη νοσηλεία της νεαρής συμπολίτισσας μας.

Ήδη από την Τετάρτη, άπαντες κινούνται σε ρυθμούς Τελικού, μετά και την συνέντευξη τύπου που δόθηκε, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διατεθειμένες να διεξαχθεί ένα ματς γιορτή. Θυμηθείτε εδώ τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου από τους δύο φιναλίστ. 

Επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΕΠΣ Θράκης προχώρησε και πάλι σε μια ακόμη καινοτομία, με σκοπό την αναβάθμιση της διοργάνωσης, ορίζοντας για το σπουδαίο αυτό ματς έξι διαιτητές, με τους επόπτες γραμμής και τον τέταρτο διαιτητή, να κάνουν την εμφάνισή τους. Θυμηθείτε εδώ τους ρέφερι της αναμέτρησης.

Μείνετε συντονισμένοι στο SportsAddict προκειμένου να μάθετε έγκυρα και έγκαιρα τα όσα θα συμβούν, αλλά και την ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου στην ΕΠΣ Θράκης!

Share it