Search

Audio: Ο εκ των αρχηγών του Ορφέα Βασίλης Καραγκιόζης μιλά για το μεγάλο κίνητρο του 10ου στον τελικό της Κυριακής!

Στους ρυθμούς του 14ου τελικού της ιστορίας του κινούνται άπαντες στον Ορφέα Ξάνθης, με τον Βασίλη Καραγκιόζη να μιλά στην εκπομπή του Sportsaddict στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης, για τον μεγάλο στόχο της 10ης κατάκτησης Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Μάλιστα αυτός θα είναι ο πέμπτος τελικός για τον εκ των αρχηγών, και ηγετικών μορφών του Ορφέα, που μετρά τρεις κατακτήσεις στους προηγούμενους τέσσερις τελικούς. Για το γεγονός αυτό και την σημασία που έχει για τον σύλλογο ο τελικός της Κυριακής(25/3, 17:00 LIVE Sportsaddict), παράλληλα μίλησε για την διαφορά των αγώνων μεταξύ πρωταθλήματος και Κυπέλλου όπως και για την παρουσία του κόσμου τον οποίο κάλεσε και ο ίδιος σε αυτή την μεγάλη γιορτή.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για το ρεκόρ που έχουν αυτός και ο Βασίλης Μαλαδένης που είναι απο τους παλαιότερους της ομάδας, όπως και για το γεγονός πως στους προηγούμενους τέσσερις τελικούς είχαν ως συμπαίκτη τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή όντας πλέον τεχνικός του Άρη Αβάτου.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Βασίλη Καραγκιόζη.

Share it