Search

Η πορεία του Ορφέα Ξάνθης προς τον 14ο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης της ιστορίας του!

Την κατάκτηση του 10ου τίτλου της ιστορίας του στοχεύει στον επετειακό 40ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο πολυνίκης του θεσμού Ορφέας Ξάνθης.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή δεν είχε κανένα πρόβλημα στην πορεία της έχοντας μάλιστα πέρα απο εξαιρετική επιθετική παραγωγή με 32 τέρματα, και τρομερή αμυντική παρουσία έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα και αυτό στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Ασπίδα Ξάνθης.

Στην φάση των ομίλων ο Ορφέας πέρασε με σβηστές μηχανές έχοντας κόντρα σε Κεσσάνη Ερασμίου, Απόλλων Ξάνθης και Δόξα Σταυρούπολης το απόλυτο των νικών έχοντας 13-0 παραγωγή τερμάτων.  Το εντυπωσιακό είναι πως και στα προημιτελικά η ομάδα της Ξάνθης είχε ακριβώς την ίδια παραγωγή τερμάτων στα δύο ματς με την ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου.

Στα ημιτελικά η ομάδα του Ορφέα αντιμετώπισε τον “αιώνιο” αντίπαλο της, κερδίζοντας την Ασπίδα μάλιστα και στα δύο ματς με συνολικό σκορ 7-1. Έτσι η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε πανηγυρικά να φτάσει στον 14ο τελικό της ιστορίας του, αναζητώντας τον 10ο τελικό της ιστορίας του.

Κορυφαίος σκόρερ στην πορεία προς τον 14ο τελικό της ιστορίας του Ορφέα είναι ο Γιάννης Καραγκιόζης που έχει σημειώσει 7 τέρματα, ενώ απο κοντά είναι και ο Χίντ Ιμέρ με 5, και ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού με 4. Ακόμη απο 2 τέρματα έχουν σημειώσει οι Χακή Τζαμπάζ, Μουμίνογλου Τουγιάλ και Κώστας Ξαντινίδης. Ενώ απο ένα τέρμα έχουν σημειώσει οι Γιάννης Μπουνταγκίδης, Χρήστος Πασχαλάκης και Λάζαρος Μαυρόπουλος. Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο Λαζαρίδης που έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα με την φανέλα του Ορφέα αλλά πλέον συνεχίζει στην ομάδα του Αβάτου.

Αναλυτικά η πορεία του Ορφέα Ξάνθης προς τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ξάνθης(25/3, 17:00 LIVE Sportsaddict)

ΟΜΙΛΟΙ

Ορφέας Ξάνθης – Κεσσάνη Ερασμίου  2-0(Πασχαλάκης, Μουμίνογλου Τ)

Απόλλων Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης   0-3(αυτογκόλ, Χίντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Γ.(π.))

Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Σταυρούπολης  8-0(Καραγκιόζης Γ.(3), Χακή Τζαμπάζ, Λαζαρίδης(2), Χίντ Ιμέρ(2))

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ορφέας Puma Ξάνθης – Κεσσάνη Ερασμίου  7-0(Χίντ Ιμέρ(2), Λαζαρίδης(2), Χαλίλ Ιμπράμ, Μπουνταγκίδης, Μουμίνογλου)

Κεσσάνη Ερασμίου – Ορφεάς Ξάνθης  0-5(Χαλίλ Ιμπράμ(3), Μαυρόπουλος(2))

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ασπίδα Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης 0-2(Καραγκιόζης Γ., Ξαντινίδης)

Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης  5-1(Καραγκιόζης Γ.(2), Χακή Τζαμπάζ,Ξαντινίδης, Τορομανίδης,  – Κατσής)

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Share it