Search

Ήττα στην Καβάλα για τον αποδεκατισμένο ΑΟ Θράκης

Την ήττα με 3-0 από την Καβάλα ’86 γνώρισε στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης λόγω αρκετών απουσιών ταξίδεψε με μόλις 12 παίκτριες στην Καβάλα. Μάλιστα, από το α’ μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, με την Ζήτση να έχει πρόβλημα στο μάτι από το ζέσταμα και να παίζει “μπαταρισμένη” στο κεφάλι για να κρατάει το μάτι κλειστό. Η Μανδανη είχε προβλήμα με την μέση της και η Καργιωτη με το πόδι της (ελαφρύ διάστρεμμα). Τα τρία γκολ της γηπεδούχου ομάδας προήλθαν από λάθη της άμυνας.

Ο προπονητής του ΑΟΘ Πασχάλης Ζαπαρτίδης δήλωσε στο SportsAddict:

«Αν αναλογιστούμε όλα τα προβλήματα που είχαμε, αλλά και αυτά που προέκυψαν, η ήττα ήρθε φυσιολογικά, όμως από την πλευρά μας μείναμε πολύ ευχαριστημένοι διότι προσπαθήσαμε και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με μέσο όρο ηλικίας τα 15-16 χρόνια, γεγονός που μας δίνει θάρρος για την εξέλιξη της ομάδας στο μέλλον».

Η σύνθεση του ΑΟΘ:

Σιβούδη, Μανδάνη, Χαραλαμπίδου, Ζήτση, Ταρτσαρή, Καζακίδου, Ντέρου, Κακουλίδου, Μπαϊράμογλου, Ιωαννίδου Καργιώτη. Αγωνίστηκε και η Κασπαρίδου.

 

Share it