Search

Η πορεία του Άρη Αβάτου προς τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με στόχο το repeat!

Με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα του έφτασε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Άρης Αβάτου, που θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος της πορείας του βάζοντας στην τροπαιοθήκη τους και το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας του.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έφτασε με άνεση στον μεγάλο τελικό του 40ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης, έχοντας σημειώσει συνολικά 28 τέρματα ενώ δέχτηκε 3. Στην Α’ φάση η ομάδα του Αβάτου χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κατάφερε περάσει με τρομερή άνεση στον πιο δύσκολο όμιλο του θεσμού, ξεπερνώντας χωρίς μάλιστα να δεχτεί τέρμα το εμπόδιο των Ασπίδα Ξάνθης, Αστέρα Μαγικού και Αναγέννησης Θαλασσιάς, τρεις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της Α’ κατηγορίας.

Στα προημιτελικά η ομάδα του Αβάτου αντιμετώπισε τον αξιόμαχο Φίλιππο Δροσερού, που κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα κόντρα στους περσινούς νταμπλούχος Ξάνθης, με την ομάδα του Αβάτου πάντως με 7 τέρματα ενεργητικό να φτάνουν στην πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί η ομάδα του Αβάτου έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Κελεσιάδη που πέτυχε τα 6 απο τα 11 τέρματα που σημείωσαν οι Κυπελλούχοι στην άνετη πρόκριση με συνολικό σκορ 11-1 κόντρα στον Εχίνο Σπορ.

Στην πορεία του Αβάτου προς τον δεύτερο τελικό της ιστορίας του, τοπ σκόρερ του Άρη Αβάτου είναι ο Κυριάκος Κελεσιάδης που έχει σημειώσει 7 τέρματα, ενώ τον ακολουθούν απο κοντά οι Πάρης Κοτόπουλος και Κοσμάς Γκέκας που έχουν πετύχει απο 4 και ο Νίκος Μελισσόπουλος με 3 τέρματα. Δύο τέρματα έχει πετύχει ο Γιώργος Βασιλεια΄δης ενώ απο ένα έχουν σημειώσει οι Παύλος Ευθυμιάδης, Γιώργος Ψεμματάς, Μιχάλης Ταχτσίδης, Αντώνης Χαριτίδης, Πέτρος Σαρηγιαννίδης και Δημήτρης Εφεντόπουλος. Ενώ ο Λαζαρίδης που έχει πετύχει δύο τέρματα αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση  μια και αγωνίστηκε μέχρι τα προημιτελικά με την φανέλα του Ορφέα σημειώνοντας 4 τέρματα ενώ άλλα δύο πέτυχε με την φανέλα του Αβάτου.

Αναλυτικά η πορεία του Άρη Αβάτου προς τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ξάνθης(25/3, 17:00 LIVE Sportsaddict)

ΟΜΙΛΟΙ

Άρης Αβάτου – Αναγέννηση Θαλασσιάς  6-0(Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Ψεμματάς, Μελισσόπουλος, Κελεσιάδης, Γκέκας)

Άρης Αβάτου – Ασπίδα Ξάνθης  3-0(Ταχτσίδης, Μελισσόπουλος, Γκέκας)

Αστέρας Μαγικού – Άρης Αβάτου  0-1(Μελίσσοπουλος Ν.)

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Άρης Αβάτου – Φίλιππος Δροσερού  3-1(Χαριτίδης, Κοτόπουλος, Εφεντόπουλος – Ρετζέπογλου)

Φίλιππος Δροσερού – Άρης Αβάτου  1-4(Σαλήογλου – Κοτόπουλος(2), Γκέκας, Σαρηγιαννίδης)  (2-7)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Άρης Αβάτου – Εχίνος Σπορ 6-0(Κελεσιάδης (2), Λαζαρίδης (2), Βασιλειάδης(2))

Εχίνος Σπορ- Αρης Αβάτου  1-5 (Ιντζέ Καρά – Κελεσιάδης(4), Γκέκας)

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Share it