Search

Σημαντική νίκη της Δόξα Γρατινής επί του Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που πάλεψε και με εννιά παίκτες!

Με 3-1 επιβλήθηκε η Δόξα Γρατινής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπυ, που είχε τέσσερα τέρματα, αποβολές, διαμαρτυρίες, νεύρα και πολλή ένταση, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατέκτησαν την πολυπόθητη νίκη. Από την άλλη οι γαλανόλευκοι είδαν αρκετούς παίκτες τους να κιτρινίζονται από νωρίς, έμειναν πίσω στο σκορ με ένα γκολ που μάλλον δεν έπρεπε να να επιτευχθεί, έμειναν με δύο παίκτες λιγότερους, ωστόσο πάλεψαν μέχρι τέλους, κοντράροντας στα ίσα τους αντιπάλους τους, κυκλοφορώντας την μπάλα.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 7′ με το πλασέ του Λεγάτου μετά το γύρισμα του Πασχάλη που πέρασε άουτ. Στο 10′ ο Λεγάτος έκανε την σέντρα ο Κυριακόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην συνέχεια ο ίδιος την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται τόσο προς τον ρέφερι του αγώνα, που δεν σταμάτησε το παιχνίδι την στιγμή που ο Αντωνιάδης είχε χτυπήσει στο πρόσωπο, όσο και προς την ομάδα της Γρατινής που δεν τήρησε το Fair Play. Στο 25′ μετά από φάουλ του Ρομπέρ η κεφαλιά του Ντεμιρτσίδη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 28′ σε μια παρόμοια φάση, ο Ντεμιρτσίδης ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά σε 1-1.

Ωστόσο στο 30ο λεπτό οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, αφού ο Αντωνιάδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία χαρακτηρίζεται τουλάχιστον αυστηρή. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμτικό τους πλεονέκτημα και στο δεύτερο μέρος καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Στο 53′ μετά από την κακή λειτουργία της άμυνας του Ιάσμου, ο Κακουλίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Παπουτσίδη, ενώ στο 58′ μετά από ασίστ του Καμζέλα, ο Σεφκέτ Σελήμ με άψογο πλασέ έγραψε το 3-1.

Στο 60′ ο Μέγας έμεινε, σωστά, με εννιά παίκτες λόγω της αποβολής του Καραπάτσιου για μαρκάρισμα εκτός φάσης, ενώ λίγο αργότερα οι γαλανόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη στον Μπόζη σε μαρκάρισμα στον Βιόπουλο. Στο 74′ στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα ο Παπουτσίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την κεφαλιά του Μπόζη και στο 75′ ο Ρέλλος, που βρισκόταν στον πάγκο, έγινε ο τρίτος παίκτης του Μέγα που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγεωργίου που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Μωραΐτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσαχτσή Εφτούν, Μαγκούτας, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης (52′ Μπόζης), Λεγάτος, Κακουλίδης, Κυριακόπουλος (78′ Παπαχρόνης), Σεφκέτ Σελήμ (67′ Οσμάν Χασάν).

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσείν Σαλήμ, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Χουσείν Χιλμί (68′ Παπαρούνας), Κλης, Καραπάτσιος, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

Share it