Search

Κρεμάει τα παπούτσια του ο πολύπειρος αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών, Νίκος Τρίχας! Τελευταίο του παιχνίδι ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Το τελευταίο ματς της καριέρας του, θα είναι ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Δόξα Προσκυνητών (25/3 17:00 SportsAddict), για τον έμπειρο αρχηγό των Προσκυνητών, Νίκο Τρίχα.

Όπως δήλωσε, συγκινημένος, και την συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, αυτή θα είναι η τελευταία του παράσταση στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από μια πολυετή καριέρα, με πολλά τρόπαια και πολλές αναμνήσεις, ευελπιστώντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Νίκος Τρίχας αποτέλεσε την σημαία της Δόξας Προσκυνητών, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αγωνιζόμενος τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ομάδα του τόπου καταγωγής του. Με την Δόξα πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και μία άνοδο στην Γ’ Εθνική.Έκανε τα πρώτα του σημαντικά ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα των Κ20 της Skoda Ξάνθης, αλλά και στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, με τον οποίο αγωνίστηκε επίσης σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική. Επίσης αγωνίστηκε για λογαριασμό της Λαμίας και της Δόξας Δράμας στην Β’ Εθνική, αλλά και στην Ελπίδα Σαπών, στον Έβρο Σουφλίου και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Δ’ Εθνική, ενώ κατέκτησε τόσο ανόδους όσο και πολλά τρόπαια με τους συλλόγους που αγωνίστηκε. Σε 9 Τελικούς που έχει αγωνιστεί έχει αναδειχθεί νικητής τις οχτώ φορές και μεθαύριο ευελπιστεί να είναι η ένατη!

Share it