Search

Καλή μόνο στο α’ ημίχρονο η Εθνική και ήττα από Ελβετία

Με θετική εικόνα μόνο στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που δεν το εξαργύρωσε με κάποιο γκολ, αν και είχε κάποιες καλές στιγμές, δεν θα μπορούσε η Εθνική μας να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που προετοιμάζεται για το Μουντιάλ. Η Ελβετία ήταν καλύτερη και δίκαια επιβλήθηκε 1-0 της γαλανόλευκης στο κρύο και άδειο ΟΑΚΑ χάρη στο πανέμορφο γκολ του Τζεμαϊλί στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε κρατάει την εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου, όπου στάθηκε σαν ίση προς ίση απέναντι σε αυτή του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, αλλά στο β’ μέρος η εικόνα της δεν ήταν καθόλου καλή. Οι Ελβετοί πέτυχαν ένα τέρμα, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα, αλλά κάτι η αστοχία τους και άλλοτε ο Καρνέζης κράτησαν το σκορ στα επίπεδα του ενός γκολ.

Πολλά τα προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι για την Εθνική μας, ενώ και μεσοεπιθετικά δεν έδειξε πάρα πολλά πράγματα και σίγουρα θέλει αρκετή δουλειά από τον Μίχαελ Σκίμπε και τους συνεργάτες του. Υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν πράγματα μέχρι το Nations League και τα προκριματικά του Euro 2020. Ντεμπούτο έκανε απόψε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Ευθύμης Κουλούρης που πέρασε ως αλλαγή αντί του Μήτρογλου.

Επόμενο φιλικό ματς για την Εθνική μας, είναι αυτό με την Αίγυπτο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη Ζυρίχη την ερχόμενη Τρίτη (27/3, 20:00).

Συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (63′ Μπακάκης), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (79′ Σταφυλίδης), Ρέτσος, Ζέκα, Σάμαρης (73′ Κουρμπέλης), Μπακασέτας, Δώνης (63′ Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης (75′ Πέλκας), Μήτρογλου (73′ Κουλούρης).

ΕΛΒΕΤΙΑ (Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ (61΄Λανγκ), Ακάντζι, Σερ, Ροντρίγκεθ (80′ Φράι), Τζάκα, Φρόιλερ (61′ Ζούμπερ), Τζεμαϊλί, Μπεχράμι (61′ Φερνάντες), Εμπολό (73′ Ομπερλίν), Σεφέροβιτς (61′ Γκαβράνοβιτς).

Πηγή: sport24.gr

Share it