1-10-17 ξεκινήσαμε όλοι μαζί ένα πρωτόγνωρο ταξίδι για εμάς .
Η ομάδα μας σε εθνικές κατηγορίες.
1-4-18 το ταξίδι αυτό τελειώνει ιδανικά για εμάς και οφείλουμε να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας τόσο το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδος μας όσο και οι ποδοσφαιριστές μας καθώς και το τεχνικό μας επιτελείο ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και όλες που πιστέψανε στην προσπάθεια μας.
Αρχίζοντας από τους χορηγούς μας οι οποίοι ήταν δίπλα μας και συμπαραστάτες στο ταξίδι μας και στην προσπάθεια μας ,την δημοτική μας αρχή τον ΔΗΜΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ, τον Α.Ο. Βιστωνίδας ο οποίος μας παρείχε τις εγκαταστάσεις του ,τον Δήμο Αβδήρων αλλά και Ξάνθης οι οποίοι και αυτοί όποτε τους χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας,αλλά και όλους εσάς τους αφανείς φιλάθλους της ομάδος μας οι οποίοι με την συμπαράσταση σας είτε εκτός έδρας είτε εντός μας δίνατε με το χειροκρότημα σας δύναμη,με την φωνή σας ορμή,και με την παρουσίας σας διάθεση και πάθος ώστε να συνεχίσουμε το ταξίδι μέχρι τέλους με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους μας πράγμα που το καταφέραμε όλοι μαζί.
Καταφέραμε να ακουστεί σε ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ αλλά και σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ μια ομάδα η οποία ξεκίνησε την προσπάθεια της δειλά δειλά εδώ και 5 χρόνια και κατάφερε μέσα στα χρόνια αυτά να κατακτήσει 3 φορές το πρωτάθλημα Ξάνθης,1 φορά το κύπελλο Ε.Π.Σ.ΞΑΝΘΗΣ, και να σταθεί επάξια όπως αναφέρουν άπαντες στην παρθενική της εμφάνιση σε Εθνικά πρωταθλήματα.
Να έχει κατά γενική ομολογία όλων των ομάδων στην κατηγορία που αγωνίστηκε φέτος τους περισσότερους φιλάθλους από κάθε άλλη ομάδα.
Την Κυριακή 25 Μαρτίου η ομάδα μας δίνει έναν τελικό με την ομάδα του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ο οποίος είναι στους συγκεκριμένους τελικούς ο πολυνίκης του θεσμού.
Το διοικητικό μας συμβούλιο ,οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό μας επιτελείο πιστεύουν ακράδαντα ότι σαν κάτοχοι του τελευταίου τροπαίου θα συνεχίσουμε να διατηρούμε τον τίτλο μας και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ένα νέο ταξίδι μετά της 25 του ΜΑΡΤΗ μέσω του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ….ΣΑΣ ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ
25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 17¨00 ΓΗΠΕΔΟ Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ.ΞΑΝΘΗΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ –ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
ΘΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

https://www.facebook.com/1136556066420212/videos/1658586937550453/