Search

Επίθεση ΝOVA σε Super League με αίτημα επανέναρξης του πρωταθλήματος

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, είχε αντιπροσωπεία της NOVA έπειτα από σχετικό αίτημα με θέμα την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η πλευρά της NOVA τόνισε στον κ. Βασιλειάδη ότι η Super League συνεχίζει να τηρεί  ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση για όλον τον κόσμο  του ποδοσφαίρου, χωρίς να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο για τη θωράκιση του αθλήματος και την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επιστολή της προς τη Nova η Super League αναφέρει ότι «… δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα…» και σχετικά με τα γεγονότα της Κυριακής 11 Μαρτίου ισχυρίζεται ότι «…ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)».

Παράλληλα, η NOVA ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να παρθούν αυστηρότερα μέτρα κατά των φαινομένων της βίας τα οποία, μεταξύ άλλων, έχουν απομακρύνει από τα γήπεδα τους υγιείς φιλάθλους καθώς και να σταματήσει, επιτέλους, το παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών από την Super League  στην Αστυνομία.

Για το λόγο αυτό ο Ο Δ/νων Σύμβουλος της NOVA , Πάνος Παπαδόπουλος, μετέφερε στον κ. Βασιλειάδη την αναγκαιότητα να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα το συντομότερο δυνατό, καθώς η διακοπή του, επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και τα έσοδα της συνδρομητικής πλατφόρμας αλλά και των ομάδων της Super League.

Share it