Search

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θετική η απάντηση του Δήμου Αλεξ/πολης στην ΕΟΠΕ για διεξαγωγή του τουρνουά ανόδου για τη Volley League στην Αλεξανδρούπολη!

Σε επικοινωνία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ήρθαν οι άνθρωποι της ΕΟΠΕ με σκοπό το τουρνουά ανόδου για την Volley League του Β’ ομίλου της Α2 ανδρών στο οποίο συμμετέχουν οι ΑΕ Κομοτηνής, Άθλος Ορεστιάδας, ΧΑΝΘ & Νέστωρ Θεσ/νίκης, να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Το SportsAddict σας παραθέτει αποκλειστικά την απάντηση του Δήμου στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, η οποία απάντηση είναι θετική:

«Διεξαγωγή τουρνουά ανόδου για τη Volley league Ανδρών

Σε συνέχεια της προφορικής μας επικοινωνίας, σας γνωρίζουμε, ότι το τουρνουά ανόδου για τη Volley league Ανδρών, μεταξύ των ομάδων που προκρίθηκαν από τα Play Off των Β1 & Β2 υποομίλων, μπορεί να διεξαχθεί στο Κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης (που παραχωρείται για τον σκοπό αυτό, από το Τμήμα Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης), το Σάββατο 31/3/2018 (Δύο αγώνες, 17:00 & 19:00) και την Κυριακή 01/4/2018 (απογευματινές ώρες), υπό την αιγίδα της Ένωσης.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία.
Για το Δ.Σ.»

Μετά και από αυτή την εξέλιξη όλα δείχνουν ότι το εν λόγω τουρνουά θα διεξαχθεί στην Αλεξ/πολη και αναμένεται πλέον η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΠΕ.

Share it