Οι υποψήφιοι για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στους Xanthi Runners

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις προσεχείς εκλογές ανάδειξης του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Xanthi Runners, οπού συνολικά δέκα άτομα κατέθεσαν την υποψηφιότητα τους.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι στις 18/03/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 12 μεσημβρινή, ολοκληρώθηκε η διαδικασία δήλωσης υποψηφιοτήτων για τις προσεχείς εκλογές ανάδειξης του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.
Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων:

1. Γκορόγιας Άκης
2. Πάντος Δημήτριος
3. Μαρκίδης Παντελής
4. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος
5. Δασκαλόπουλος Αθανάσιος
6. Στάθη Σταυρούλα
7. Πυργελής Ιωάννης
8. Ξανθόπουλος Λεωνίδας
9. Βασιλειάδης Σεραφείμ
10. Πολυμένης Απόστολος

Υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Νέστος.

Αγαπητά μέλη, παρακαλείστε όλοι θερμά να μείνετε κοντά στον σύλλογο και να βοηθήσετε με την ενεργή παρουσία σας την παραπάνω προσπάθεια έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών και η αξιοπιστία εκλογής ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, ικανού να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα κεκτημένα και τη θεσμική αξιοπιστία του Συλλόγου. Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Share it