Search

Κοινή επιλογή των φιναλίστ ο διαιτητές του 40ου τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης! Η δικαίωση του Χρ. Τζεβελεκίδη και η τετράδα του τελικού

Το ματς “της ζωής” του θα έχει την ευκαιρία, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο, ο ξανθιώτης διαιτητής Χρήστος Τζεβελεκίδης που αποτέλεσε κοινή επιλογή των δύο φιναλίστ και φυσικά της ίδιας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης για τον 40ο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Μια στιγμή δικαίωσης για τον Χρήστο Τζεβελεκίδη(τον βλέπετε στο κέντρο να διευθύνει το φιλικό ματς της ΠΑΕ Ξάνθη με Ορφέα), που και φέτος έχει βγάλει πολλά μεγάλα αλλά και υψηλού κινδύνου παιχνίδια στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης, εξ’ ου και αποτέλεσε απο τις βασικές επιλογές της Επιτροπής.

Ρόλο βοηθού θα έχει ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ξανθιώτικης διαιτησίας, ο διεθνής επόπτης Χασάν Κούλα, ενώ Β’ βοηθός θα είναι ο Κώστας Γκοντόλιας. Ενώ χρέη τέταρτου θα εκτελεί ο πολύπειρος Σάββας Κωνσταντινίδη.

Να συμπληρώσουμε όσον αφορά την επιλογή των δύο φιναλίστ πως αμφότερες είχαν αρκετούς διαιτητές στην “μαύρη” λίστα τους, θέτοντας αμφότερες αρκετά βέτο. Εν αντιθέσει με την περίπτωση του ρέφερι Τζεβελεκίδη που η πολύ καλή παρουσία του και τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ο ήρεμος χαρακτήρας του αποτέλεσε απο τις λίγες περιπτώσεις διαιτητών που συμφώνησαν οι Ορφέας Ξάνθης και Άρης Αβάτου.

Μια δικαίωση τον κόπων του ξανθιώτη  ρέφερι που δηλώνει πανέτοιμος, απο την ημέρα που του ανακοινώθηκε η επιλογή του, για τον μεγάλο τελικό. Με σύσσωμη την διαιτητική τετράδα να αποτελεί καλή εγγύηση για να μην υπάρξουν ζητήματα σχετικά με την διαιτησία του μεγάλου τελικού, και όλοι να ασχολούνται με το αγωνιστικό κομμάτι της μεγάλης γιορτής του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Share it