Search

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Τοπείρου για την παραμονή του Αβάτου στην Γ’ Εθνική και οι ευχές για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης!

Τα συγχαρητήρια προς άπαντες στον σύλλογο του Άρη Αβάτου απηύθυνε ο Δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου, για την εξασφάλιση της παραμονής του μεγάλου εκπροσώπου του Δήμου Τοπείρου στην Γ΄Εθνική ενώ παράλληλα ευχήθηκε μεγαλύτερες επιτυχίες αρχής γενομένης απο την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου.

Αναυτικά:

Ο Δήμoς Τοπείρου δια του Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου συγχαίρουν θερμά την ομάδα του Άρη Αβάτου του Δήμου Τοπείρου για την άξια παραμονή τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για ένα μοναδικό επίτευγμα στην ιστορία της ομάδας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κ. Κετσιεμενίδη Κυριάκο και στους συνεργάτες του και φυσικά τον Πρόεδρο κ. Κοτόπουλο Ηλία και την Διοίκηση της ομάδας για την επιτυχή προσπάθεια τους να διατηρήσουν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία αλλά και φυσικά στους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν αυτήν την μεγάλη προσπάθεια . Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον αρχής γενομένης με την κατάκτηση του Κυπέλου Ξάνθης

Share it