Search

Με το δεξί στην Elite Round η Εθνική Παίδων με σκόρερ τον Φάκη και βασικό Θυμιάνη!

Ιδανικά ξεκίνησε την υποχρεώσεις της στην Elite Round  η Εθνική ομάδα Παίδων που κέρδισε με 1-0 την Σκωτία στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Χρυσός σκορερ για την Εθνική μας, ο Σερραίος επιθετικός της Κ17 της Ξάνθης Γιάννης Φάκης(νούμερο 19) που σκόραρε στο 56′ με πολύ ωραίο τελείωμα μετά απο σέντρα του Αλεξανδρόπουλου. Στα αρνητικά για την Εθνική μας η υπερβολική απευθείας κόκκινη που έδειξε ο Κροάτης ρέφερι στον αμυντικό της Ξάνθης Κωνσταντίνο Θυμιάνη στο 64′ για μαρκάρισμα στον Αντεντάπο.

Στο άλλο ματς του ομίλου Γερμανία και Νορβηγία αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιγκόρα Πάγιας, με βοηθούς τους Ντούρακ και Κούτσεβ όλοι τους απο Κροατία.

ΕΛΛΑΔΑ (Β. Γεωργόπουλος): Μανδάς, Θυμιάνης, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Θεοδωρίδης (53′ Βουτσάς) , Μαυρουδής, Αθανασακόπουλος(66′ Κωνσταντινίδης), Μούγιος, Φακής(71′ Σερπετζής)

ΣΚΩΤΙΑ (Μπ. Μακλόκλιν): Μάλεν, Πάτερσον, Άρμερ, Γουίλσον, Κόκρεϊν (50′ Τέιλορ) , Αντεντάπο, Γκίλμορ, Σέμπλ, Χάμιλτον(59′ Λέοναρντ), Έραχον, Μακντόναλντ(50′ Ρός)

Share it