Search

Κακουλίδης κατά Σκουτέρη για την ΠΑΕ Ποντίων που… εξαφανίστηκε από τον χάρτη!

Πέραν της (νέας) πειθαρχικής έρευνας, που έχει διατάξει εδώ και μερικές μέρες η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρυσούλα Παρασκευά, για τον πρόεδρο πρωτοδικών, Δημήτρη Σκουτέρη, ο τελευταίος ελέγχεται για ακόμη μία, πολύ σοβαρή υπόθεση!

Όπως κατήγγειλε, λοιπόν, στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM, «Έφεση της Τρίτης» και στον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων, Μιχάλης Κακουλίδης, «ο κ. Σκουτέρης ακόμη δεν έχει καθαρογράψει το σκεπτικό της απόφασής του» για τη διαγραφή της ομάδας της Ροδόπης από τα μητρώα της ΕΠΟ, για το περιβόητο «δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ», που αναγραφόταν στη φανέλα της, ως φόρος τιμής στα χιλιάδες θύματα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Με αποτέλεσμα, δηλαδή, ο σύλλογος να μην μπορεί να προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο, τη στιγμή που η απόφαση για τις τρεις(!) εφέσεις της ΠΑΕ Ποντίων -με την πρώτη να έχει κατατεθεί από τον Σεπτέμβρη- να βγαίνει τον Δεκέμβρη, τρεις μήνες μετά και ενώ ο κανονισμός αναφέρει πως η Εφέσεων πρέπει να αποφασίζει εντός 7-10 ημερών!

«Προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Η ομάδα μας διαγράφηκε πλήρως από τα μητρώα. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχουμε πάρει το σκεπτικό της απόφασης, καθαρογραμμένο. Διότι, μόνο αν το πάρουμε στα χέρια μας μπορούμε να προσφύγουμε στο Διοικητικό Εφετείο. Προς το παρόν, δεν μπορούμε να προσφύγουμε. Ο κ. Σκουτέρης έχει λάβει την εν λόγω απόφαση. Τον ενοχλεί ο δικηγόρος μας συχνά από τον Ιανουάριο, αλλά ακόμη περιμένουμε… Η ομάδα μας έχει εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Μάλλον παίζει ρόλο ότι είμαστε ένα μικρό και ασήμαντο σωματείο και κανείς δεν δίνει σημασία, ούτε καν ο κ. Γραμμένος», ήταν, αρχικά, τα λόγια του κ. Κακουλίδη.

Και συνέχισε: «Καταθέσαμε την πρώτη έφεση στις 21 Σεπτεμβρίου και ακολούθησαν άλλες τρεις τιμωρίες. Έχουμε κατέβει από την Κομοτηνή στην Αθήνα για τέσσερις δίκες. Και τελικά, οι αποφάσεις για όλα βγήκε στις 13 Δεκεμβρίου, τρεις μήνες μετά! Ενώ η Επιτροπή Εφέσεων πρέπει να αποφασίζει μέσα σε 7-10 μέρες. Εμάς άργησε τρεις μήνες. Ο κ. Σκουτέρης δεν εφάρμοσε τον κανονισμό, με αποτέλεσμα να μην έχουμε περιθώρια λειτουργία της ομάδας μας».

Share it