Search

Επίσκεψη σε σχολείο και ενημέρωση για την δράση του FootApp απο την Ακαδημία του Άρη Πετεινού!

Συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον το τριήμερο δράσεων της Ακαδημίας του Άρη Πετεινού, με την δεύτερη ημέρα της 1ης Διακρατικής Συνάντησης του προγράμματος FootApp, οπού ηγείται ο ξανθιώτικος σύλλογος σε συνεργασία με το Αθλητικό Πανεπιστήμιο του Παλέρμο – Ιταλία και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κίρτζαλι – Βουλγαρία.

Έτσι μετά την εξαιρετική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Le Chalet, με υψηλού επιπέδου ομιλητές, παρουσία και του ξανθιώτη αρχηγού της Εθνικής ομάδας Βασίλη Τοροσίδη.

Στην δεύτερη ημέρα του προγράμματος τα μέλη της κοινής σύμπραξης του FootApp επισκέφτηκαν το 5ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης οπού αρχικά υπήρχε ομιλία του Μιχάλη Πουσπουρίκα σχετικά με την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ανάπτυξη του αθλητισμού σε μικρές ηλικίες.

Ακολούθως προπονητές της Ακαδημίας του Άρη Πετεινού και τα μέλη της δράσης του FootApp δημιούργησαν δράσεις με σειρά από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για τα παιδιά τα οποία το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Με το φινάλε της επίσκεψης ο Πρόεδρος του Άρη Πετεινού, Φίλιππος Παραστατίδης και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Πετεινού, Σάκης Δελλής κάλεσαν όλα τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους να δώσουν το παρών στην  εκδήλωση που θα γίνει το απόγευμα(18:00-21:00) στην κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, όπου θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δράσεις, τόσο για παιδιά όσο και για μεγαλύτερους. Οι δράσεις αυτές έχουν ως στόχο την συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στο έργο.

 

Share it