Search

Δείτε πως θα ξεκινούσαν οι 12 μονομάχοι της Α’ ΕΠΣ Θράκης τα play-off και play-out με βάση την βαθμολογία της 21ης αγωνιστικής!

Μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης με τις 12 ομάδες να μαθαίνουν την επόμενη αγωνιστική, την βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν σε play-off και play-out αντίστοιχα.

Πάμε να δούμε την βαθμολογία με την οποία θα ξεκινούσαν οι δύο ομάδες στα μίνι πρωταθλήματα με βάση την υπάρχουσα βαθμολογία. Υπενθυμίζουμε πως η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει η κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος διαιρείται με το 3. Σε περίπτωση κλασματικού αριθμού η στρογγυλοποίηση γίνεται προς τα πάνω (π.χ. 22/3=7,3=8), ενώ επίσης να τονίσουμε πως ο πρώτος του κάθε μίνι πρωταθλήματος, δηλαδή ο 1ος και ο 7ος της σεζόν, ανάλογα με την διαφορά τους με τον 2ο και τον 8ο αντίστοιχα κερδίζουν και βαθμούς μπόνους. Συγκεκριμένα αν η διαφορά είναι 1-3 βαθμοί τότε κερδίζουν από έναν βαθμό, αν είναι 4-6 βαθμοί τότε παίρνουν δύο επιπλέον βαθμούς ενώ αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη των 7 βαθμών, τότε στην βαθμολογία τους προστίθενται 3 βαθμοί.

Αναλυτικά:

PLAY-OFF

  1. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 18 (17+1 bonus)
  2. ΠΑΟΚ Κοσμίου 17
  3. Δόξα Γρατινής 16
  4. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 15
  5. Ελπίδα Σαπών 15
  6. Δόξα Σώστη 12

PLAY-OUT

  1. Ορφέας Ξυλαγανής 11 (8+3 bonus)
  2. Αναγέννηση Παγουρίων 6
  3. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 5
  4. Ορφέας Στρύμης 4
  5. Κομψάτος Πολυάνθου 4
  6. ΑΟ Μεσσούνης 4

Share it