Search

Από τον Ίασμο στην Γερμανία! Σπουδαία μεταγραφή για τον Αχμέτ Σαμέτ!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αχμέτ Σαμέτ (δεξιά στην φώτο) από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου σε ομάδα της Γερμανίας!

Συγκεκριμένα ο 18χρονος πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Ηρακλή, ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στην ομάδα Κ19 της Βούπερταλ. Να τονίσουμε πως η ανδρική ομάδα της Βούπερταλ, που βρίσκεται κοντά στο Ντόρτμουντ αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ η Κ19 συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της 2. Bundesliga, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να προβιβαστεί.

Ο νεαρός αμυντικογενής παίκτης, είχε ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Γερμανία όπου συμμετείχε στα δοκιμαστικά του συλλόγου. Ωστόσο η μεταγραφή του καθυστέρησε μέχρι και της αρχές της χρονιάς, προκειμένου να ολοκληρωθεί και η..μαθητική μεταγραφή του, σε Ελληνικό σχολείο του Ντόρτμουντ.

Ο Αχμέτ Σαμέτ δηλώνει έτοιμος να ανταπεξέλθει στην νέα ποδοσφαιρική πρόκληση που του παρουσιάζεται και σίγουρα τον ανεβάζει ποδοσφαιρικό επίπεδο. Μέχρι στιγμής αγωνίστηκε σε πέντε φιλικά παιχνίδια, ενώ σύντομα αναμένεται να πραγματοποιήσει και το επίσημο ντεμπούτο του.

Share it