Search

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 40ο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης! Οι χορευτικοί σύλλογοι και τα εισιτήρια του τελικού

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται πλέον άπαντες στους δύο φιναλίστ, Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου, αλλά και η ίδια η Ένωση Ποδοσφαιρικών  που εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα οπού όπως και πέρσι το κόστος θα ανέρχεται στα 5 ευρώ με την είσοδο για γυναίκες και παιδιά  να είναι δωρεάν, ενώ έγιναν γνωστά και τα χορευτικά συγκροτήματα που θα μετέχουν στον τελικό.

Αναλυτικά:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει τους φίλους του ποδοσφαίρου ότι την Κυριακή 25 Μαρτίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ερασιτέχνη Α.Ο.Ξ. ο 40ος τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον ΟΡΦΕΑ PUMA ΞΑΝΘΗΣ και ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης με μια σειρά ενεργειών έχει φροντίσει ο τελικός να είναι μια πραγματική γιορτή ώστε ο φίλαθλος κόσμος που θα παραβρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει υψηλού επιπέδου θέαμα τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ για ακόμη μια φορά η είσοδος για γυναίκες και παιδιά θα είναι δωρεάν.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα υπάρξει χορευτικό πρόγραμμα από την σχολή χορού STEP UP ενώ στο ημίχρονο θα χορέψει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΒΑΤΟΥ. Στο ημίχρονο οι ομάδες θα βραβεύσουν ανθρώπους που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα.

Παράλληλα έχει σταλεί έγγραφο στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για τον τελικό και ότι η είσοδος είναι δωρεάν.

Για αυτό τον λόγο οι κερκίδες του γηπέδου (θύρα 1 πέταλο, θύρες 2-3 που βρίσκονται στο δρόμο Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και η θύρα 4 που είναι σκεπαστή) θα είναι στη διάθεση όλων των θεατών ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από κερκίδα της αρεσκείας τους. Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ και τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια της κεντρικής εισόδου(παλιά γραφεία ΑΟΞ) και από εκεί θα κατευθύνονται στη θύρα της αρεσκείας τους.

Όλοι μας ευχόμαστε ο 40ος τελικός του κυπέλλου να μείνει στην ιστορία και νικητής να βγει το ποδόσφαιρο !!!

Share it