Search

Νέος πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη! Αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ!!!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα επιβλήθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ.

Οι «πράσινοι» χρωστάνε περίπου 500.000 ευρώ στον Γερμανό. Πρέπει, όμως, να τονιστεί κάτι το πολύ σημαντικό στην όλη υπόθεση. Η αφαίρεση 3 βαθμών δε γίνεται αυτόματα, κι αυτό γιατί το αίτημα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ενεργοποίηση της ποινής άμεσα απορρίφθηκε. Αυτό σημαίνει ότι για να ενεργοποιηθεί η ποινή θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα έχουν χρόνο για νέες συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Η πλευρά Βέμερ είχε ζητήσει εξ αρχής επιβολή και ενεργοποίηση της ανωτέρω ποινής, όμως το δικαστήριο σήμερα επέβαλε τους μείον 3, αλλά χωρίς να τους ενεργοποιεί. Αν, λοιπόν, στις νέες διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών, βρεθεί η χρυσή τομή, ο Παναθηναϊκός θα τη γλιτώσει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Share it