Search

“Κρέμασε τα παπούτσια του” και τιμήθηκε απ’ τον Νέστο Χρυσούπολης, ο πρώην captain του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης!

Η αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με τη Δόξα Προσκυνητών, μπορεί να μην είχε σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ήταν όμως ιδιαίτερο καθώς σφράγισε το τέλος μία πορείας.

Ο Αντώνης Λαδάκης, ποδοσφαιριστής με πολυετή επαγγελματική παρουσία στα ελληνικά γήπεδα, αποφάσισε να αποσυρθεί απ’ την ενεργό δράση, κλείνοντας μία καριέρα με εκατοντάδες συμμετοχές, την οποία χαρακτηρίζει το ξεχωριστό του ήθος και φυσικά η επιτυχημένη παρουσία στο ανώτερο επίπεδο στην Ελλάδα. Ιδιαίτερη θέση στην ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει ο Πανθρακικός, καθώς ο Λαδάκης συνέδεσε την παρουσία του στην Κομοτηνή με τα “ένδοξα” χρόνια της ομάδας.

Ο Νέστος Χρυσούπολης, ο σύλλογος με τον οποίον ταυτίστηκε η αρχή και το τέλος της επαγγελματικής διαδρομής του Αντώνη Λαδάκη, τον “αποχαιρέτησε” ως ποδοσφαιριστή με το παρακάτω μήνυμα:

/

Το δικό του μήνυμα προς τη διοίκηση του Νέστου και τον κόσμο έστειλε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω ανάρτησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης,στο προπονητικό επιτελείο και στους συμπαίκτες μου για την όμορφη γιορτή που μου επιφύλαξαν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το το φίλαθλο κόσμο που παραβρέθηκε στο τελευταίο μου παιχνίδι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες”.

 Ο Λαδάκης, μιλώντας στην proininews.gr θυμήθηκε την παρουσία του στον Πανθρακικό, περίοδο που χαρακτήρισε απ’τις ομορφότερες τις επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, με στιγμές που χαράχτηκαν ανεξίτηλα στη μνήμη του:

Κάναμε πολύ σπουδαία πράγματα όλα τα παιδιά στην Κομοτηνή.  Ζήσαμε ιστορικές στιγμές για την ομάδα με ρεκόρ συγκομιδής πόντων ενώ κερδίσαμε μεγάλους αντιπάλους.

Κάναμε πολύ ωραίες πορείες. Ηταν ένα διάστημα και εκεί το οποίο θα μου μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου για πάντα”.

Share it