Search

Ακόμη τρία μετάλλια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα γα την “Ολυμπιακή Φλόγα” Ξάνθης!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Για μια ακόμη φορά οι Σέρρες αποδείχτηκε ότι είναι ιδανικός προορισμός για το άθλημα της Πάλης και το κλειστό γυμναστήριο ήταν δύο ημέρες… κατάμεστο. Συνολικά οι συμμετοχές ξεπέρασαν 350 αθλητές και αθλήτριες κι έδειξαν ότι το επίπεδο της νέας γενιάς είναι ιδιαίτερα υψηλό και ο κόσμος παρακολούθησε με πάθος τους αγώνες.

Εκεί συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία και η παλαιστική ομάδα της “Ολυμπιακής Φλόγας” Ξάνθης, που μετά το καρέ μεταλλίων στο Πανελλήνιο Εφήβων(θυμηθείτε ΕΔΩ), προσέθεσε ακόμη τρία μετάλλια στην συλλογή της αυτή την φορά απο το Πανελλήνιο Παμπαίδων.

Πιο συγκεκριμένα ο Σάββας Αντωνιάδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 52 κιλά, ίδιο χρώμα μεταλλίου και για τον Γιώργο Ντολματζιάν στα 68κιλά, ενώ το τρίτο μετάλλιο για τον ξανιώτικο σύλλογο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Μπατζακίδης που πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 57 κιλά, όλοι τους στην Ελληνορωμαϊκή πάλη εκεί οπού ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Φάνης Μπατζακίδης και ο προπονητής Θόδωρος Ηλιάδης κρατούν σε υψηλό επίπεδο  με πολλές επιτυχίες διαχρονικά και συνεχή παραγωγή ταλέντων.

Share it