Search

Έμειναν στο μηδέν ΠΑΟΚ Κοσμίου και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων! (+pics)

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ Κοσμίου και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, αν και αμφότερες είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη, με την τύχη ωστόσο να τους γυρνά την πλάτη. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έχοντας και μερικές ελλείψεις βασικών παικτών δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός αρκετές φορές, ενώ από την άλλη ο Σπάρτακος που κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όντας έστω και κατά μερικές μονάδες ανώτερος του αντιπάλου του, δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, που θα του χάριζε ένα σπουδαίο διπλό.

Στο 11′ ο Δερμιτζάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως έκανε κακό κοντρόλ και ο Βασιλείου καθάρισε την φάση, ενώ ο τερματοφύλακας του Κοσμίου μπλόκαρε στο 13′ το σουτ του Κουβεργιανού. Στο 15′ το σουτ του Βασιλακάκη μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ και στο 22′ το σου του Δερμιτζάκη λίγο έξω από την περιοχή, έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 25′ στην μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο η κεφαλιά του Ξενάκη μετά την σέντρα του Αραμπατζή κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Αρχικά στο 58′ το δυνατό πλασέ του Αραμπατζή από το ημικύκλιο της περιοχής τράνταξε την οριζόντια δοκό του Παπαδογιωργάκη και στο 70′ μετά την παράλληλη μπαλιά του Κουβεργιανού, το πλασέ του Βασιλακάκη σταμάτησε στο κάτω μέρος του οριζοντίου δοκαριού, ενώ στην συνέχεια η μπάλα προσέκρουσε στο έδαφος και κατόπιν απομακρύνθηκε. Έτσι η λευκή ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουμπαράκης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Γαρδικιώτη. Αμφότερες οι δύο ομάδες εξέφρασαν κάμποσες φορές τα παράπονά τους προς την διαιτησία, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται κυρίως για την φάση του 70ου λεπτού και τους γηπεδούχους για ένα μαρκάρισμα του Κουτσουκανίδη στον Λεβεντέλη στο 88′, όταν και ζήτησαν πέναλτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Βασιλείου, Νάνος, Τριαντός, Αγγέλης, Ζαγγούλος, Γιαπρακτσής (86′ Καραμιχάλης), Λεβεντέλης, Αραμπατζής, Ρουμπιές, Ρούντος (61′ Γαβριήλ), Ξενάκης.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης (61′ Παρασκευόπουλος), Χαρταλάμης, Χασάν Μέριτς, Αραμπάς, Αργυρόπουλος (74′ Κουτσουκανίδης), Μιχαλακέλης (46′ Θωμάς), Κουβεργιανός, Βασιλακάκης, Γρίβας, Δερμιτζάκης (89′ Κόγιος).

Share it