Search

Πρώτη νίκη για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης/Δράμας επί αυτού της Καβάλας σε ένα χορταστικό ματς!

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μίσχου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης/Δράμας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 5-3 του Δ.Σ. Καβάλας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με τον Ταξίδη, όμως η ομάδας της Ροδόπης/Δράμας κατάφερε να φτάσει στην ανάπαυλα προηγούμενη με 3-1, χάρη στα τέρματα που πέτυχαν ο Ουρούμης στο 28′ και το 39′ και ο Κυπαρισσούδης στο 38′. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα της Καβάλας μείωσε σε 3-2, όμως ο Ουρούμης και πάλι, που πέτυχε χατ-τρικ έκανε λίγο αργότερα το 4-2. Ο Καϊτατζής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ήταν εκείνος που σημείωσε το 4-3, με τον Πουλακίδα να γράφει στο 90′ το τελικό 5-3.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας της Ροδόπης/Δράμας η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης, τον οποίο και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 31/3.

Η σύνθεση του Δ.Σ. Ροδόπης/Δράμας: Φράγκος, Οικονόμου, Ντάσιος, Μοσχάκης, Δαλμαντζής (Ίτσας), Κρεβούρης, Τσορπίδης (Καρά Χουσεΐν), Γεωργιάδης (Χατζηνέστωρος), Πουλακίδας, Κυπαρισσούδης, Ουρούμης.

Share it