Search

Με νίκη κόντρα στον Μ.Α. Ξηροποτάμου ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για την Γ’ Εθνική η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! (+pics)

Την νίκη με 3-2 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου πανηγύρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής!

Μπορεί η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς να ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα το παιχνίδι, όμως από το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, να φτάσει στην ανάπαυλα προηγούμενη με 2-0 και να προηγηθεί με 3-0 με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Κάπου εκεί ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε, με την ομάδα του Ξηροποτάμου να μην παραδίδει εύκολα τα όπλα και να πετυχαίνει δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης για το τελικό 3-2.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στους φιλοξενούμενους με το φάουλ του Γκαρακλίδη στο 8′ να περνά άουτ. Στο 16′ από την σέντρα του Καραγκιοζίδη, το σουτ στην κίνηση του Μπερούκα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Κορωνάκης είπε “όχι” στα διαδοχικά σουτ των Μπάμπουρα και Μπερούκα. Στο 34′ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Κρασσώνη που κατέληξε στο πάνω μέρος της οριζοντίου δοκού και εν συνεχεία άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Στοΐνοβιτς πάτησε περιοχή, ο Ζιάκας απόκρουσε το πλασέ του, όμως στην συνέχεια της φάσης ο φορ της Δόξας, ανατράπηκε με τράβηγμα από τον Μπερούκα, με τον ρέφερι να υποδεικνύει πέναλτι, υπό τις διαμαρτυρίες του Μέγα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πανουργιάς, που ευστόχησε για το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ακόμα καλύτερα για το Νέο Σιδηροχώρι, αφού στο 45′ ο Μουρατίδης βρήκε με ωραία κάθετη τον Στοΐνοβιτς, που με πλασέ προ του Ζιάκα, έκανε το 2-0.

Στο 57′ Στοΐνοβιτς, Πανουργιάς και Κρασσώνης, που βγήκαν στην αντεπίθεση, συνεργάστηκαν άψογα, όμως το πλασέ του τελευταίου ήταν χλιαρό, με τον Ζιάκα να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ ένα λεπτό αργότερα η προβολή του Πανουργιά πέρασε έξω από τα δοκάρια. Στο 61′ από εκτέλεση φάουλ του Κρασσώνη, η μπάλα άλλαξε τροχιά σε κεφάλι αμυντικού του Μέγα και κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Λεφής με προβολή έγραψε το 3-0.

Στο 78′ ο Κορωνάκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση στο κοντινό σουτ του Μπάμπουρα. Στο 86′ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας, ο Κεντόγλου σημείωσε το 3-1 και στο 88′ ο Κουμπρόγλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε στο τελικό 3-2. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στην ισοφάριση, όμως στο 90+1′ ο Κορωνάκης απομάκρυνε σε κόρνερ την γυριστή κεφαλιά του Γκαρακλίδη, διατηρώντας την νίκη για την ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψωμόπουλος, που είχε για βοηθούς τους Λάζαρη και Καρασαββαΐδη από τον σύνδεσμο Καβάλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Κορωνάκης, Χατζήπαπα (81′ Ξενοδοχίδης Η.), Γάιδας, Μίλλερ, Λεφής, Κούτρας, Στοΐνοβιτς Λ. (77′ Ξενοδοχίδης Γ.), Μουρατίδης, Πανουργιάς (65′ Κόσιης), Κρασσώνης, Μαυράκης (57′ Αλεξακούδης).

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου: Ζιάκας, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμετσάλης, Μπάμπουρας, Καράμπελας, Καραγκιοζίδης 46′ Κουπρόγλου), Παπίτσας (46′ Κισίδης), Αμαραντίδης, Μπερούκας (75′ Κεντόγλου).

Share it