Search

“Θρίλερ” η παραμονή για Ορφέα Ξάνθης και Α.Ε.Δ., όλα θα κριθούν στο φινάλε! Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και η βαθμολογία!

Αήττητες οι ομάδες της Θράκης την 21η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να στρέφεται όπως είναι απολύτως φυσικό στην “μάχη” της παραμονής!

Δύο γκολ στο φινάλε, σε Παραλίμνιο και Καβάλα συνέθεσαν το σκηνικό της μάχης αυτής, αφού το Άβατο με το μεγάλο διπλό απέναντι στον πρωταθλητή και επίσημα την επόμενα βδομάδα Απόλλωνα Παραλιμνίου, “καθάρισε” και μαθηματικά, ενώ ο Ορφέας Ξάνθης, πραγματοποιώντας κατάθεση ψυχής στο “Ανθή Καραγιάννη”, κατόρθωσε να ισοφαρίσει με τον Ξαντινίδη, ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου 70 λεπτά και βρέθηκε να χ΄’ανει με 2-0 απ’ τον Α.Ο.Κ.!

Στο Διδυμότειχο η Α.Ε.Δ. κατέβαλλε τον Αετό Ορφανού με το όμορφο γυριστό του Γιαννόπουλου και παρέμεινε ζωντανή στην υπόθεση παραμονή.

Τρίποντο και για το Σιδηροχώρι παρά το γεγονός πως “καρδιοχτύπησε” στο τέλος, με την Δόξα Προσκυνητών φεύγει απ’ την δύσκολη έδρα της Χρυσούπολης με τον βαθμό.

Η πολυπόθητη 7η θέση και το ποια ομάδα εκ των Ορφέα Ξάνθης και Α.Ε.Διδυμοτείχου θα παραμείνει θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Το φινάλε θα είναι θρίλερ, με τους Ξανθιώτες να πηγαίνουν στο Σιδηρόκαστρο για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελπίδα Σκουτάρεως θέλοντας τη νίκη για να “καθαρίσουν και την Α.Ε.Διδυμοτείχου να υποδέχεται τον πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Διδυμότειχο, με τους τρεις βαθμούς να είναι μονόδορομος και ταυτόχρονα μη νίκη του Ορφέα.

Η αγωνία λοιπόν στο κατακόρυφο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, με την παραμονή να κρίνεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σε Σέρρες και Διδυμότειχο…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:

ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού 1-0 

Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 0-1

Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου – Μ.Αλεξ. Ξηροποτάμου  3-2

Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 2-2

Μ.Αλεξ. Καρπερής – Ελπίς Σκουτάρεως 1-1

Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-1 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Παραλιμνίου 48 (Πρωταθλητής)

———————————————————————–

2. Ελπίδα Σκουτάρεως 39

3. Αετός Ορφανού 39

4. ΑΟ Καβάλα 38

5. Νέστος Χρυσούπολης 32

6. Άρης Αβάτου 32

7. Ορφέας Ξάνθης 29

—————————————————————————

8. ΑΕ Διδυμοτείχου 28

9. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 21 (Υποβιβάστηκε)

10. Δόξα Προσκυνητών 17 (Υποβιβάστηκε)

11. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 16 (Υποβιβάστηκε)

12. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 10 (Υποβιβάστηκε)

Share it